pajoma 17.02.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 dwa lata wstecz pokryłem dom dachem. W kwietniu zeszłego roku się wprowadziłem iii naście dni temu zauważyłem rysy na ścianach w kilku miejscach ( dom na planie prostokąta- modelowy muratora). Jakie to miejsca:- podłuśne rysy na obydwu ścianach szczytowych poddasza nad drugim pustakiem licząc od stropu.-półkoliste rysy w narożnikach domu-no i pod oknami (przy czym te zauważone przed malowaniem odkułem i zatynkowałem z siatką plastikową minął już rok i nic się nie dzieje)Co wy na to. Czy ktoś miał bądź ma podobne przykre doświadczenia??Dodam że ściany wykonane są z gazobetonu 36cm odmiany 500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaBi 18.02.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Proponuję zadać to pytanie w innym dziale - Wymiana doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.02.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 albo grupa dyskusyjna - remonty.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajoma 18.02.2005 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Dziękuję za podpowiedź ale chyba już sobie dam spokój.Przyznam że zastanawiałem się gdzie to powinienem umieścić ale jak widać niezbyt dogłębnie przestudiowałem problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts