Gość 17.02.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 mysiicie ze bloczki silikatowe moga zdrozec na wiosnemysle o kupnie z ludyni bloczkow 500*180*220 jakies 250 m2ale chetnie bym sie wstrzymal z zakupemjesli bym wiedzial, ze raczej nie podrozeja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 17.02.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Leon tylko wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 chodzi mi o jakies konkretne doswiadczeniaprzeciez ta sama historia powtarza sie co rokujest poczatek sezonu budowlanego i wtedy ...no wlasnie drozeje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
horsenet 17.02.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Silikaty już zdrożały - zmiana z Silki M na Silkę E i jakieś 7% (chyba) poszło w górę.Poza tym wróżka , bo co roku jest inaczej z cenami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.02.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Z tego co sie dowiedziałam w hurtowniach to zdrożeje wszystko nie wiedzą dokładnie o ile ale pewne jest że pójdzie w górę Niektóre produkty już zdrożały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajzi 17.02.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 jesteś strasznie niecierpliwy i zadajesz trudne pytania. trzeba się było budować 6 lat temu jak obowiązywała jeszcze ulga, a na materiały był niższy vat. a może za 15 lat silikat będzie "przestarzałym" materiałem i dadzą ci na niego większe upusty? żeby to było takie proste zbudować wehikuł czasu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 17.02.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 mysiicie ze bloczki silikatowe moga zdrozec na Nie wiem, jak inni, ale ja myślę, że sam nie za bardzo wiesz, czego chcesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajzi 17.02.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 jak tak dalej pójdzie, to się wykończysz przed uzyskaniem pozwolenia na budowę, leonie. a zapewniam cię, że będzie coraz gorzej. te wybory: płytka - ta czy ta, a umywalka? że o przycisku do spłuczki nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 17.02.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 jak tak dalej pójdzie, to się wykończysz przed uzyskaniem pozwolenia na budowę, leonie. a zapewniam cię, że będzie coraz gorzej. te wybory: płytka - ta czy ta, a umywalka? że o przycisku do spłuczki nie wspomnę. Chłop zyje budową po prostu ja tam go rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Leon - wyluzuj Wiadomo, że wszyscy hurtownicy w martwym sezonie zachęcają do zakupów, bo by marnie wygladali w zimie bez siania paniki. Podrożał już cement, ale dziwnym trafem wszyscy maja spore zapasy po starych cenach Podobno nie straci się na stali - drożeje już od dłuższego czasu, także kupisz drozej niż przed miesiącem, ale taniej niż za dwa przypuszczalnie . Po dobrych cenach teraz można kupić ceramikę (ale Ty chcesz silikaty ) I w marcu mają być dobre ceny na dachówkę Koramic, też jeszcze nie znam szczegółów To tyle (nadaję z Lublina ) BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.04.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 OJ LEŁON ....TOC MY NIE WROZBICI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts