ssszafir 23.06.2025 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca Witam Mam klimatyzator 5,5 kW w salonie, miał on działać na salon sypialnie i garderobę. Jednak w sypialni i garderobie powietrze t.j stoi i zbytnio się nie ochładza. Proszę doświadczonych forumowiczów o radę: - czy montaż dodatkowych kratek lub wentylator w ścianie coś pomoże i czy manto wgl sens? - czy kratki powinny być na górze czy na dole ( na dole mam gniazdka więc łatwiej by było podpiąć wentylator) -pomoc w doborze wentylatorów Wstawiam poniżej rzut w salonie na zielono zaznaczyłem klimatyzator w korytarzu i garderobie znajdują się kratki wentylacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 01.07.2025 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca Mogłeś zamontować klimę w innym miejscu tj. naprzeciw sypialni wtedy pęd powietrza wlatywał by również do sypialni. Wiatraczkami to Ty niewiele zdziałasz a już na pewno nie obniżysz temperatury do takiej jaką masz zadaną na klimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ssszafir 02.07.2025 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca Niestety tam jest okno i nie ma miejsca było miejsca na klime, można coś z tym zrobić czy pozostaje tylko dołożenie drugiego klimatyzatora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 02.07.2025 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca Możesz pozamykać wszystkie okna w mieszkaniu i liczyć na cud że po 4 dobach pracy klimy powietrze w całym mieszkaniu delikatnie się schłodzi. Zadaniem klimy jest zmniejszenie wilgotności powietrza aby komfort był lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts