pyrka 18.02.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Ja tego nie mówilam, to cytat z innego bajkopisarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 18.02.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 No wiem przeca, że nie Ty, ale mogłabyś się przyznać po cichu, ile z tego masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kreoo1 30.08.2016 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 witam, nie pozostaje mi nic innego jak tylko Was uspokoic, ze wystepujace zjawisko strzelania lodowki jest niegrozne, co najwyzej b. niebezpieczne dla systemu nerwowego a co za tym idzie i dla lodowki, ktora pewnego pieknego dnia moze zaliczyc lotna z okna prosto na smietnik. Przyczyna wystepowania zjawiska "strzelania" w lodowkach jest umieszczona z tylu lodowki wkladka pelniaca role izolatora, wykonana w niektorych lodowkach z kiepskiego materialu. Gorace powietrze z tylu lodowki powoduje rozszerzanie sie tego materialu i wskutek tego tzw. strzelanie. Niestety polskie marki AMICA i POLAR przoduja w tego typu rozwiazanaich (kiepski material + zle montowany izolator) i efekt jest taki jaki opisujecie. Walczylem z tym problemem przez 3 lata w malym mieszkaniu, kuchnia wspolna z salonem i niestety skonczylo sie odsprzedaza lodowki (AMICA). Obecnie posiadam Elektrolux'a i ten problem nie wystepuje. Z tego co sie orientuje to te zjawisko nie ma miejsca w lodowkach marki Elektrolux, Siemens, Bosch. ja mam erektoluxa działał 3 lata idealnie. Dziś po przeprowadzce na nowe mieszkanie strzela co minute może co dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts