gomezpl 24.06.2025 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca (edytowane) mieszkanie w kamienicy, więc z podłogą i jej poziomem jest różnie zrobiliśmy remont łazienki (nowe płytki na podłodze itp) nawet obniżyliśmy jej poziom wywalając jakieś dziwne płyty, ale wciąż łazienka jest wyżej o jakieś 4,5 cm niż na pozostała powierzchnia mieszkania 😕, ale nie to przeszkadza mi najbardziej. Chodzi mi o wykonanie progu przy drzwiach, aby to wyglądało jakoś sensownie. Myślałem nad jakąś niestandardową listwą progową w kształcie L aby zakryć całość tylko nigdzie nie ma takiej szerokości, ewentualnie wywalić te deski i dołożyć mozaiki... Chyba że jest jakaś inna opcja - jestem otwarty na wszelkie pomysły. Zdjęcie w załączniku. Edytowane 24 Czerwca przez gomezpl dodanie zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/291402-listwa-pod%C5%82ogowa-o-niestandardowym-wymiarze/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts