anick 17.02.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 (edytowane) sssss Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez anick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 18.02.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Szukam kogoś kto wykona drewnianą werandę ze szklanym zadaszeniem. Bliskie okolice Warszawy, proszę o kontakt na numer 602 133 616 badż [email protected] Ciekaw jestem czy ktos sie do Ciebie zgłosił. Tez bedę podobną konstrukcje chciał wzieść więc jestem zainteresowany Twoimi doswiadczeniami z ekipami, sama konstrukcja, kosztami itp. W moim przypadku ta sprawą bedę sie zajmował w przyszłym roku wiec nie mam presji czasu. Pozwole sie odezwać do Ciebie jak juz postawisz te werandę. Albo lepiej pochwal sie ze stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 18.02.2005 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 no, niestety się nikt nie zgłosił, ale na pewno bedę taką mieć i dam znać) a planujemy, aby stanęła gdzieś kwiecień - maj, więc też zapewne pochwalę się fotkami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts