anex 17.02.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 zapraszam na stronkę http://www.arcy.zabkowska.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 17.02.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 anex, poczytałem sobie wszystkie twoje posty (same reklamy)mam pytania: 1. czy wczesniej reklamowalas strone znajomego, a teraz zajelas sie projektowaniem sama? pisałas: "Zawsze myślałam, że co jak co, ale wykończyć mieszkanie to chyba każdy umie, szczególnie jak siedzi i dużo czyta rożnych pisemek wnętrzarskich. Ale sie pomyliłam. Zrozumiałam to dopiero, jak zobaczyłam wnętrze mieszkanka naszej wspólnej koleżanki. To niesamowite, co można zrobić z wnętrzem. Przy okazji firma zajęła sie zakupem materiałów, ich dowozem oraz wykończeniem. Gdybyście chcieli z nimi porozmawiać, to polecam." Czy teraz zmieniłaś zdanie? Czy wciąż nie zapraszasz na swoja strone a kolegi?2.czy tez wczesniej nie mialas odwagi po prostu reklamowac siebie bezposrednio, a teraz nadszedł czas...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 18.02.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Nie rozumiem takiego postępowania. Czy to taki wstyd przyznać się, że ma się pracownię? Po co pisać tekst jak reklamy z początku lat dziewięćdziesiątych - przecież na kilometr wyczuwa się sztuczność? A jeśli już, czy nie można poprzestać na dziale "Ogłoszenia", a nie spamować? Trochę to nieuczciwe, nie sądzisz, anex? A w pracy uczciwa jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.02.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Zapraszamy do działu ogłoszeń J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.02.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 jest odpowiedni działa do tego OGŁOSZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts