Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://www.ciepledomy.pl/12866.xml?page=1 na ten domek jesteśmy zdecydowani na 90%, pod domem piwnica z garażem.Jesteśmy tuż przed adaptacją.Jeżeli chodzi o kominek, to właściwie musi tam być i myślę, że będzie wyglądał dobrze.A, czy macie jakieś obawy?.Może ktoś z bardziej doświadczonych na forum umiałby coś Tobie doradzić na temat kominka?

Hej Poweł! Niedawno pisałam, że jesteśmy przed adaptacją. Od dzisiaj mogę napisać, że jesteśmy w trakcie adaptacji projektu. Budujemy LMB27.Rok temu 8.03 zakupiliśmy działkę i od tego czasu rozpoczęły się poszukiwania projektu. Decyzja wydaje się być przemyślana, ale...no właśnie. Myślę, że wątpliwości co do wyboru będą się czasami pojawiały. No, ale cóż już nie ma dowrotu :D

Pozdrawiam

No to pogratulować decyzji ,nam szukanie projektu zajeło ponad rok, po obejrzeiu 10000 padło na Miniatrke2 i do końca brak pewności czy to ten.Ale już się rysuje więc nie ma odwrotu.Ania to teraz przed tobą uzgodnienia techniczne projektu(coś mi się wydaje że największą cierpliwość trzeba mieć do telekomunikacji,czy wy też musicie załatwić uzgodnienia w telekomunie bo nie wiem czy nasz architekt czegoś nie pokręcił).

:D

Do uzyskania pozwolenia musimy mieć warunki na wodę ( Już mamy na działce), prąd (u nas na działkach będą budować stację transformatorową, ale pierwszą ratę mam wpłacona) no i gaz ( też bez problemu) I tylko tyle.

Aha mój domek bedzie podpiwniczony( z garażem pod domem), ponieważ mamy spadek na działce.

Hej