ania67 21.02.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Może sprawdż sam np. w starostwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poweł 21.02.2005 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Teraz to już po fakcie mapki przesłane do Katowic i trzeba czekać na ich powrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.02.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Może gosc ma układy z telekomunikacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poweł 21.02.2005 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Nie wiem Aniu -co on by z tego miał przecież to tylko kwestia pieczątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.02.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Pierwszy raz słyszę o warunkach z telekomunikacji, ale może " co kraj, to obyczaj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poweł 21.02.2005 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 już za chwilę wszystko przestanie mnie zadziwiać ,najgorsze że na każdą pieczątkę trzeba jakiś czas czekać nic nie można załatwić od ręki.Jak na razie najszybciej poszło z gazownią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.02.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 My czekamy jeszcze na warunki z gazowni. Jak dostaniemy, to dostarczymy do biura, w którym robimy adapt.( a tak wszystko mamy w komplecie- przynajmniej narazie) Jeżeli ktoś się spieszy to fakt, takie czekanie wkurza. Nam tak bardzo nie zależy na czasie.A Wy kiedy planujecie zacząć? Czy biuro, w którym robicie adaptacje załatwia Wam taż pozwolenie na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poweł 21.02.2005 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Nasz architekt nie załatwia pozwolenia musimy sami ,a rok czekaliśmy na wypis z planu przestrzennego .czyli stracony rok więc teraz wypadałoby żeby to poszło szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.02.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Fakt, rok czekania na plan...to strasznie długo można być delikatnie mówiąc zniecierpliwionym .My plan zagospodarowania przest. dostaliśmy od ręki. Jak narazie wszystko idzie z górki, ale w którymś momencie może sie troszkę odwrócić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poweł 21.02.2005 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 No to szczęściarze z was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 21.02.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Ania67, gratuluję wyboru projektu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.02.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Ania67, gratuluję wyboru projektu! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poweł 27.02.2005 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 http://www.projektydomow.pl/index.php?act=12&sid=m3ffd1f6ce78ee&intra=1f9f01b9d4c73f0cc0b02d508a2406ed&crc=ffddf0c827114d9e811e855a55daa757&lang=pl Proszę o komentarze dotyczące tego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek07 11.02.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 CZY KTOŚ BUDUJE LUB ZBUDOWAŁ MINIATURKĘ 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ev_el 18.06.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Witam Jestem zainteresowana projektem domu Miniaturka 2 (w zasadzie decyzja juz zapadła), czy ktoś juz realizował ten projekt ? Przydałyby mi się podpowiedzi na temat rozwiązań wewnątrz domu, a może jakieś fotki ??? Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malenaj 21.11.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Witam serdecznie szukam forum dotyczącego domu miniaturka. Mam też pytanie czy ewentualnie ktoś w okolicach Oświęcimia wybudował taki dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota7602 27.02.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Witam Czy jest ktoś na forum kto zbudował lub buduje dom w/g projektu Miniaturka N biura Archon. Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota7602 07.04.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 no tak mi przykro że nikt nie buduje tego uroczego domu mam nadzieje ze jednak znajdzie się ktoś kto jak nie buduje to już wybudował /archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-miniaturka-n/m4e2426dcaa0e8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanC 21.04.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Witam. Aktualnie buduję dom według projektu Miniaturka N biura Archon. Obecnie budynek znajduje się w stanie surowym zamknietym. Mogę udzielić odpowiedzi na nurtujące Panią pytania dotyczące prac które dotychczas zakończyłem. Dotychczas przeszedłem kolejne etapy: załatwienie wszelkich formalnmości związanych z pozwoleniem na budowę ( gmina i starostwo), wytyczenie budnku, budowa fundamentów i ścian, pkrycie dachu, wstawienie okien i drzwi wejściowych, montaż alarmu i częściowo instalacji elektrycznej ocieplenie poddasza, Damek faktycznie prezentuje się uroczo. Zmiany w projekcie dotyczyły min. kąta nachylenia dachu 40 stopni (dom powstaje w terenie górzystym). Większość prac wykonywałem we własnym zakresie w załączeni fotka domu. proszę nie sugerować się kolorem ram okiennych, gdyż jak widać na fotografii są to taśmy zabezpieczające okna przed uszkodzeniami. Nie wiem czy powyższa treść cokolwiek Pani pomożę w wyborze projektu, ale jeśli nasuwają się jakieś pytania chętnie odpowiem, jeśli oczywiście będę posiadał stosowną wiedzę. Pozdrawiam JanC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota7602 22.04.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Witam serdecznie Projekt Miniaturki N wybrałam z mężem w grudniu 2012 . W chwili obecnej czekam na PnB jak twierdzi mój Kb powinno być lada dzień ( słyszę od niego ten tekst już od stycznia ) no ale czekam cierpliwie i mam nadzieję że w maju będziemy mogli ruszyć. Jeżeli chodzi o zmiany to my będziemy budowali lustrzane odbicie. Rezygnujemy z okien dachowych , zostaje tylko jedno w łazience. Dwa małe pokoje będą połączone więc okno będzie jedno duże na osi domu, ale nie balkonowe tylko zwykłe. W pokoju z garderobą tez będzie zwykłe duże okno. Mamy zamiar budować systemem gospodarczym na tyle na ile nam się uda. Bardzo cieszę się , że jest ktoś kto ma doświadczenie budując Miniaturkę N . Jeżeli mogę poprosić a nie bedzie to problemem to bardzo proszę o kosztorys oraz o zestawienie materiałów potrzebnych na poszczególne etapy Z góry bardzo dziękuje i ciesze się niezmiernie ,ze mogę zapytać skorzystać z Twojej pomocy . Jeżeli nie będzie to problemem to proszę o zestawienia na moją skrzynkę [email protected] Pozdrawiam serdecznie Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts