GregMarzden 17.02.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Witam. Czy możecie polecić ekipę murarską (fundamenty + ściany + strop)? Pozdrawiam Greg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Mogę polecić ekipę z okolic Wrocławia - a dokładnei z Chrząstawy Wielkiej...budowali mój domek...Chrząstawa wielka, pan Marek Kunat...kurcze nie pamiętam teraz numeru tel. do niego...ale na pewno jest w książce telefonicznej...jak znajdę to oda rzau napiszę, pozdrawiama gdzie będziesz budował domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Greg, asienkazapraszam na stronę grupy wrocławskiej - tam jest paru forumowiczów co moga Ci pomóc jak również można poznać dość liczną obsadę osób z Kamieńca, Chrząstawy, Czernicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GregMarzden 18.02.2005 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Dzięki Asieńka za kontakt. A czy mogłabyś zdradzić, ile wziął za robociznę? Jaki dom budowałaś? PozdrawiamGreg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Budowałam projekt z firmy Horyzont - Wierzba II. Jeżeli chodzi o kasę to powiem szczerze, że nie pamiętam... to było jakiś czas temu...ale nie było to dużo...nie chciałabym Cię wprowadzać w błąd ale za dach chyba ok 10 tys. (więźba, wieniec, łaty, kominy, dachówka ceramiczna, rynny, okna połaciowe)...ale co do tego nie jestem pewna... znalazłam numer komórkowy ale nie wiem czy jest aktualny: 608667908, natomiast numer do dobu na pewno jest w książce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 18.02.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Witam. Czy możecie polecić ekipę murarską (fundamenty + ściany + strop)? Pozdrawiam Greg Witaj, buduję się w Nadolicach Wielkich, jestem bardzo zadowolony z ekipy murarzy z Czernicy - 604462396, http://www.rebud.com pozdrawiam DJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 też buduję się w nadolicach wielkich... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts