guit 18.02.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 W poniedziałek 14.02.2005, w okolicy zalewu w Krępcu, zginął pies rasy Golden Retriever, wabi się Butch (Bucz), na uchu posiada tatuaż 117J. Jest w trakcie leczenia i szczepień. Prosimy, wraz z dwuletnim synkiem, o każdą informację umożliwiającą odnalezienie. A. Z. Włodarczyk tel. 0603919278, ul. Parkowa 5a Nowy Krępiechttp://riverside.w.interia.pl/butch.jpg pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 guit, wrzuć to ogłoszenie tu:http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=index&c=19&sid=629c9d8ba7cadadbc49d9b9b62864f04 Tam też piszą ludzie z całej Polski, z tego co wiem, często dzięki nim udaje się zagubione psiaki odnaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 18.02.2005 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 dzięki, na razie coś strona nie działa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Podaję link na stronę głowną forum, może tu się uda wejść:http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=index U mnie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.02.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 A dales ogloszenia u weterynarzy w twojej okolicy i w schroniskach?? Nie wiem tez jak w twoim regionie, ale u nas dosc preznie dziala rubryka w Gazecie Wyborczej - publikuja zdjecia zagionionych i znalezionych zwierzakow.... Zycze powidzenia i trzymam kciuki. Daj znac, jak sie znajdzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 21.02.2005 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 PIES SIĘ ODNALAZŁ dzięki wszystkim za sugestie - okazało się, że był schwytany i przetrzymywany przez faceta, który mieszka od nas jakieś 2 km... zdradził go własny koleżka na szczęście sprawa zakończyła się pomyślnie, chociaż mogło być gorzej... pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.02.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Ufff!... No to super. Bardzo się cieszę!!! A facetowi, który go trzymał to należy serdecznie "podziękować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 21.02.2005 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 w tym przypadku, gość może powiedzieć, że psa "przygarnął" tego dnia, kiedy pies się u niego znalazł, wszyscy sąsiedzi milczeli, chociaż wiedzieli, ze jest u niego, a on sam przyznał się, że wiedział, że szukam psa - byłem 50m od jego domu... po prostu chciał wyrwać kasę, ale jak usłyszał, że jak chce w ten sposób gadać, to nie ma sprawy (byłem z dość rosłym koleżką) to potulnie oddał i jeszcze podziękował, że przyjechałem po niego, z zaznaczeniem, że na pewno by oddał i czego się nie znam na żartach w trakcie poszukiwań nikt nie ucierpiał, flaszkę dostał zarówno "znalazca" jak i informator pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.02.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 A co na to pies? Potwierdza wersję zdarzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 21.02.2005 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 a to się okaże przy wizji lokalnej z udziałem tegoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.02.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 No to swietnie, ze sie psiurek znalazl!!!!! Przekaz mu usciski ode mnie i od mojej psiaczki - Boni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 21.02.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Ufffff, zwierzę to na pewno też człowiek, ale niestety człowiek to czasem gorzej niż zwierzę. Ściskam Butchowi wszystkie 4 łapy... no dobra bużka w nos też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 22.02.2005 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 przekażę dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satina 22.02.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Witam i cieszę się że piesek się znalazł. Też mamy Goldenkę i tak nieraz zastanawiałam się czy nasza Sati nie poszłaby z kimś obcym gdyby ją ktoś chciał zabrać? Ta rasa jest bardzo łagodna i ufna. Sati teraz (25.03) kończy 3 latka (wg ludzkiej miary) i jest już mądrzejsza, bardzo do nas przywiązana, ale jak była mała głupiutka to zawsze się baliśmy aby ktoś nam jej nie ukradł (rządzi sobie w ogrodzie więc całe przedpołudnie przebywa sama). Ale mam nadzieję że nigdy się to nie zdarzy. Pozdrowienia od Sati dla Butcha - pękny kawaler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 22.02.2005 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 całusy dla Sati od Butcha - to właśnie chyba główny powód wędrówek psów (ciągnie go do suczki ) podczas rui - tak może by nie próbował przejśc przez fortyfikacje, które sam zrobiłem pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.02.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 quit - a co z kastracją - myśleliście o tym? Po takim zabiegu raczej pies nie powinien gonić za suniami. My planujemy wykonać ten zabieg u naszego psa (straszny z niego miłośnik) bo nie chcemy go stracić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 22.02.2005 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 jakoś nie bardzo jestem zwolennikiem takich operacji...ale jak jeszcze raz ucieknie, to chyba będzie konieczność pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.02.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 quit - my też nie ale widzimy, że to raczej konieczność bo Herutek wędrownik i kochaś straszliwy a ostatnio u nas krążą pogłoski o kradzieżach psów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 22.02.2005 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 a czy znacie efekty uboczne takiego zabiegu? jak to wpływa na psychikę psa? sam jestem ciekaw... pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.02.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Z tego co wiem to pies robi się łagodniejszy. Jeżeli chodzi o tycie to już tylko zależy do Was, żeby nie przekarmiać psa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts