pwp 18.02.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 witam mam od niedawna dość poważny problem z CO węglowymdo rzeczy mam piec zębiec podłączony do otwartej instalacji i każdego dnia (tak gdzieś od dwóch tygodnii) zchodzi mi woda ze zbiornika wyrównawczego (po około 10 litrów na dobe) może ktoś się spotkał z podobnym problemem i wie co się dzieje z to wodą, skoro nie ma żadnych wycieków? zaznaczam jeszcze że nie palę w kotle tak mocno aby się ona wygotowywała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanadyjczyk 18.02.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 A skąd pewność, że nie ma wycieków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwp 18.02.2005 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 skoro przez dwa tygodnie wycieka dziennie po ok 10 litrów wody to te 140 litrów powinno chyba być gdzieś widać no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 18.02.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 A masz zawór do spuszczana wody? może jest on niedokręcony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanadyjczyk 18.02.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 skoro przez dwa tygodnie wycieka dziennie po ok 10 litrów wody to te 140 litrów powinno chyba być gdzieś widać no nie Niekoniecznie ale musi to być jakiś wyciek, którego na razie nie widać. Jakie są objawy tego, że ubywa tzn jak się zorientowałeś, sprawdzasz poziom codzienie? Jeżeli masz instalację w peszlach gdzieś pod wylewką lub w ścianie to woda może wsiąkać w grunt pod budynkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts