Asia16 18.02.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Witam Mam pytanie ile może kosztować zrobienie przyłącza elektrycznego od skrzynki na granicy działki do skrzynki elktrycznej w domu? Pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 19.02.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 To samo pytanie zadałam na stronie "Wymiana doświadczeń" i mimo wielu wyświetleń zero odpowiedzi. Forumowicze pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 19.02.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Przyłącz elektryczny do skrzynki czyli opłata przyłączeniowa 768,60 zł zaś od skrzynki, która jest zlokalizowana w ogrodzeniu - ok. 28 mb kabla wraz ze skrzynką elektryczną w domu, dwoma kontaktami jednym zwykłym drugim siłowym, odbiorem instalacji elektycznej wewnętrznej zapłaciłam 2850 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 19.02.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Witam Mam pytanie ile może kosztować zrobienie przyłącza elektrycznego od skrzynki na granicy działki do skrzynki elktrycznej w domu? Pozdrwiam 3 fazy ? Jaki odcinek kabla trzeba położyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia16 21.02.2005 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 13 mb kabla, 3 fazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 21.02.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Dokładnie w sobote dogadałam sie z elektrykiem - ponieważ jeszcze nie ma wykopu i fundametu nie bedziemy klaśc kabla tylko poki co zapodamy skrzynke ze wszystkimi bebeszkami na plecach skrzynki głównej ( przy granicy działki) zrobionej na etapie uzbrajania działki(sorry za lakoniczne opisy - totalny kołek z tej dziedziny jestem) - ta skrzyneczka i wszytskie papierowe sprawy kończące sie podpisaniem umowy przyłączeniowej na prad budowlany i odbiorem ze strony energetyki ma nas kosztować 900 PLN - gdyby miał byc jednak kabel - jeden etap później - to do tego doszedłby koszt kabla wg. elektryka 17 PLN za mb i koszt wykopu - jego Pan "Miecio" wziąłby 100 PLN - po sprawdzeniu innych ofert stwierdzam ze bardzo korzystnie - ale to przede wsyzstkim dlatego ze ten elektryk tą skrzynke na bezpieczniki, podłączenia itp składa sam z częsci - na tymczasowy okres budowy - wystarczy a inni twerdzili ze tzreba kupic podajac ceny od 600 do 1500 zl za sama skrzynke nie licząc dokumentacji, wyposażenia skrzynki itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek191 10.06.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 A u mnie elektryk przyszedł, popatrzył i powiedział: "daje pan 5 tysięcy i wszystko będzie cacy. Załatwi się co trzeba i prąd na budowę będzie".Szczegółów nie podał.podziękowałem szukam następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts