joola 20.02.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 E&T, Qrcze, widzę, że nie tylko kominek masz super, łazieneczki też są śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiulek 21.02.2005 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Właśnie dostałam wycenę usługi - projekt parteru czyli podłogi + kominek + kuchnia łącznie z kolorystyką + dwie łazienki będzie kosztował mnie 3 tyś zł czy to dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.02.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Czy oprócz projektu jest w tym także nadzór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiulek 21.02.2005 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Myślę, że tak ale muszę się dopytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.02.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Zapytaj. Nadzór jest b. ważny, bo w czasie realizacji rózne rzeczy się mogą zdarzyć.Ja miałam cztery podejścia do projektantek zanim trafiłam na tę "właściwą".Pierwsza wogóle nie chciała ani razu przyjechać na budowę.Druga przyjeżdżała, ale to co rysowała dobrze wyglądało tylko na papierze i nijak się miało do rzeczywistości.Projekty trzeciej były "nierealizowalne" (przynajmniej w moim pojęciu).Dopiero czwarta spełniła wszystkie moje oczekiwania.Jeżdziła ze mną po sklepach, pomagała wybierać płytki, mówiła które będą wyglądać dobrze, a które "plastikowo".Wie dokładnie gdzie co można kupić, jak montować itd. Mamy z Nią cały czas kontakt i służy fachową radą cały czas. Dobry projekt to nie tylko kartki papieru.Od projektu do realizacji długa droga. Przekonałam się o tym na własnej skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 21.02.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 w Gorzowie projekt kosztuje 200 - 300 zł za łazienkę - obie ceny dotyczą salonów wyposażenia wnętrz- łazienki,kuchnie,podłogi itp. Salony mają zawodowych projektantów,przy zakupie ceramiki i armatury odliczana jest kwota projektu,czyli wychodzi za darmo Bardzo duży wybór ceramiki,mebli,glazury i terakoty. o rany,zabrzmiało jak reklama Ale punkty są dwa i konkurują ze sobą,więc chyba nie podpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 21.02.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 E&T ale pięknie i apetycznie czekoladowo!!!bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 21.02.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Sonika! Wzory na moich kafelkach też wycinała wyspecjalizowana firma SOGA z Mysłowic.Byłem pod wrazeniem wody tnącej kafle.Do tego momentu było super.Potem już nie było....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.02.2005 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Byłem pod wrazeniem wody tnącej kafle.Do tego momentu było super.Potem już nie było....... Tzn. co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carl 22.02.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Oto zdjecia naszych łazienek: http://edy.photosite.com/lazienka_d/ http://edy.photosite.com/lazienka_m/ Śliczne... Mam pytanko, czy w łazience d macie hiszpańskie płytki YUNNAN? Pozdro Carl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 22.02.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Nie pytaj ! Jak goście zobaczyli kafle która składała sie z kilku róznych kawałków...Nie,nie bede kończył!...skonczyło sie to całkiem inaczej niz zamierzałem.Czas mnie gonił bo wprowadzac sie juz trzeba było a tu ciagle cos.Sprzedalismy za szybko mieszkanie,stąd pośpiech.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ETi1719499804 22.02.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 joola,miminiais,Carl - dziękujemy bardzo za miłe slowa. Carl - masz rację.To hiszpańskie płytki YUNNAN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carl 23.02.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 To hiszpańskie płytki YUNNAN. Tak też mi się wydawało . Moja małżonka takie sobie wybrała, ale ja mam obawy, czy nie będa one za duże (33,3 x 60 cm) do małej (c.a. 2,5 x 2,5 m) łazienki Pozdrawiam Carl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 23.02.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Carl, myślę, że nie będą źle wyglądały, a nawet mogą ją optycznie powiększyć, wszystko zależy od koloru, dotatków itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 23.02.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 CarlTwoja łazienka nie jest wcale mała.Taka w sam raz,a wszystko zależy od rozplanowania płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.02.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Chciałabym jeszcze wrócic do problemu wanny wpuszczanej w ziemię...Duszku opowiedz mi jak w takiej wanne wygląda sprawa syfonu, dostępu do niego w razie potrzeby?Mam w planach też taka wannę i cały czas sie biję z myślami czy to nie będzie kłopot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carl 23.02.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 joola, miminiais dzięki.. będe myślał dalej.. a może zlecę myślenie architektowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 23.02.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Wanna stoi na swoich nóżkach,więć syfon normalnie sie mieści pod wanną.Dostęp,no cóż!Taki sam jak w każdej zabudowanej wannie.Ja z jednej strony zrobiłem otwór na dostęp powietrza którą zakrywa kratka ozdobna.Oczywiście ten wlot jest od najmniej widocznej strony wanny zamontowany.Zrobiłem również kafle sciąganą aby mógł w razie jakiegoś problemu dostać sie do mechanizmów.Kafla ta jest na tyle duża że bez problemu sięgne syfonu.Mam jeszcze jedną możliwość.Pod wanna jest garaż,więc mała demolka stropu niewiele zaszkodzi.To jest oczywiście żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 24.02.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Carl zapraszam do swojego watku-tam są setki łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 25.02.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Pomocy ! Jak umieścic zdjęcia w poście.Mam zrobionych pare zdjęc łazienki ale nie mam pojęcia jek je wrzucić.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts