Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt łazienki

Asiulek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 130
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najpierw te zdjęcia musisz gdzieś umieścić, np. na:

http://www.photosite.com

Tam zakładasz swój album.

Potem jak już umieścisz tam swoje zdjęcia, klikasz na zdjęciu prawym klawiszem - "właściwości" i kopiujesz adres URL.

Następnie tutaj w odpowiedziach klikasz Img, wstawiasz ten skopiowany adres i jeszcze raz Img.

Powodzenia, czekamy !!!!!

:lol: :lol: :lol:

Tak z wykonawcy jestembardzo zadowolony chociaz robi bardzo powoli(od poczatku stycznia jest dopiero na tym etapie).Jest polecony przez projektanta.Za około 10 dni dorzuce nowsze zdjęcia i wtedy dopiero będzie sie mozna zorientowac w całości.Teraz nie widac gdzie bedą wstawki z drzewa,wstawki z lustra,oświetlenie.Jest też kwietnik!!!Na ten moment popełniłem błąd :evil: przy ustalaniu miejsca na umywalke.Jest za bardzo pod spadem dachu.Aby teraz zamontować oświetlenie musiałe niezle sie nagłówkowac gdyż teraz swiatło musiałbym umieścić bardziej z boku a nie centralnie nad umywalką.Jak mówi Ferdek Kiepski-mam pomysła.Wymyśliłem takie oswietlenie które bedzie ok. w tym miejscu.Rzeczy z Ikei mają wielorakie zastosowanie.Zaleta mojego rozwiazania będzie możliwość zamontowania dowolnej wielkości lustra,wadą ponowne rzezbienie sufitu.Tu nie chodzi o normalne halogeny.Jak sie uporam z problemem to pokaże to w kolejnych zdjęciach :lol: :lol: :lol: .Pozdro

Czekamy na dalsze zdjęcia.

A jakie będzie drewno?

Na podlodze czy na ścianach?

Napisz proszę na priv. ile Cię to kosztuje - (jeśli możesz oczywiście), bo ja jakoś z moim fachowcem nie mogę dojść do porozumienia i zaczynam szukać kogoś innego.

Płacisz za całość czy od metra?

Może ktoś zna w Krakowie?

Duszku,

po prostu super.

Równiutko, dokładnie, perfekcyjnie. A kicia śliczna i strasznie ciekawska :lol: .

Podejrzałam też kawałeczek salonu z b. ladnym kominkiem i jeszcze jedną kicią w oddali.

Masz b. ładny salon i chętnie zobaczyłabym więcej, ale nie udało mi się wejść po schodkach :wink: :wink: :wink: .

Jaki to kolor na ścianie? B. ładny!!!

To Ty już mieszkasz?

Takich kici w domu mam w sumie cztery.To zdjęcie z kominkiem wplatało sie przez przypadek.Salon ma kolor brzoskwiniowy.Co do kominka to nie miałem przy nim zbyt dużo do myslenia.Tylko tak mozna było go wykonać :-? .Komin w moim domu jest w samym środku.Naokoło niego są schody(nie ma typowej klatki).Komora kominka i tak wyszła w miare duża ale wylot powietrzajest tuż pod schodami.Projektant chyba nie przewidywał kominka.Takie mam wrażenie.Za to pomysł na wykonanie kominka jest całkowicie mój.Materiały na obudowe też sam wybierałe.Podałem tylko wymiary poszczególnych elementów i z całej płyty marmurowej powycinalimi to.Mi sie podoba i grzeje dobrze :wink: :wink: :wink: .Pozdro