duch07 25.02.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Pomocy ! Jak umieścic zdjęcia w poście.Mam zrobionych pare zdjęc łazienki ale nie mam pojęcia jek je wrzucić.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.02.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Najpierw te zdjęcia musisz gdzieś umieścić, np. na: http://www.photosite.com Tam zakładasz swój album. Potem jak już umieścisz tam swoje zdjęcia, klikasz na zdjęciu prawym klawiszem - "właściwości" i kopiujesz adres URL. Następnie tutaj w odpowiedziach klikasz Img, wstawiasz ten skopiowany adres i jeszcze raz Img. Powodzenia, czekamy !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carl 25.02.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 zapraszam do swojego watku-tam są setki łazienek Dzięki serdeczne.. byłem tam kiedyś na samym początku, ale nie wiedziałem, że on się aż tak rozrósł Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 25.02.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Sonika !Dzieki serdeczne za pomoc.Mam nadzieje że dam sobie rade.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.02.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Sonika !Dzieki serdeczne za pomoc.Mam nadzieje że dam sobie rade.Pozdro Dasz, dasz Tylko się spiesz, bo już się nie mogę doczekać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 26.02.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Udalo mi sie http://mm443.photosite.com/lazienkastan30/IMGP4488.html Dzikei Wam za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.02.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Udalo mi sie http://mm443.photosite.com/lazienkastan30/IMGP4488.html Dzikei Wam za pomoc Nie ma sprawy . Zapowiada się b. ładna łazienka. A z wykonawcy jesteś tym razem zadowolony? Ile płacisz? Od metra czy od całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 26.02.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Tak z wykonawcy jestembardzo zadowolony chociaz robi bardzo powoli(od poczatku stycznia jest dopiero na tym etapie).Jest polecony przez projektanta.Za około 10 dni dorzuce nowsze zdjęcia i wtedy dopiero będzie sie mozna zorientowac w całości.Teraz nie widac gdzie bedą wstawki z drzewa,wstawki z lustra,oświetlenie.Jest też kwietnik!!!Na ten moment popełniłem błąd przy ustalaniu miejsca na umywalke.Jest za bardzo pod spadem dachu.Aby teraz zamontować oświetlenie musiałe niezle sie nagłówkowac gdyż teraz swiatło musiałbym umieścić bardziej z boku a nie centralnie nad umywalką.Jak mówi Ferdek Kiepski-mam pomysła.Wymyśliłem takie oswietlenie które bedzie ok. w tym miejscu.Rzeczy z Ikei mają wielorakie zastosowanie.Zaleta mojego rozwiazania będzie możliwość zamontowania dowolnej wielkości lustra,wadą ponowne rzezbienie sufitu.Tu nie chodzi o normalne halogeny.Jak sie uporam z problemem to pokaże to w kolejnych zdjęciach .Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.02.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Czekamy na dalsze zdjęcia.A jakie będzie drewno?Na podlodze czy na ścianach?Napisz proszę na priv. ile Cię to kosztuje - (jeśli możesz oczywiście), bo ja jakoś z moim fachowcem nie mogę dojść do porozumienia i zaczynam szukać kogoś innego.Płacisz za całość czy od metra? Może ktoś zna w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 26.02.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Moge polecić swojego.Te pare kilometrów to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.02.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Moge polecić swojego.Te pare kilometrów to nie problem Myślisz, że On też tak uważa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 26.02.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Moge sie go spytać ale to dopiero w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.02.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Moge sie go spytać ale to dopiero w poniedziałek Oki, będę czekać niecierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 27.02.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Moge sie go spytać ale to dopiero w poniedziałek Oki, będę czekać niecierpliwie. Jeszcze dzisiaj wpuszcze pare zdjęć i nie martw sie.Decyzje podejmiesz zawsze słuszną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 27.02.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Ta obróbka przy wannie będzie bardzo ciekawa.Płaska część będzie z kafelek które będą cięte w klin i pod kątem przy styku z tymi pionowymi.Rzezba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.02.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Ta obróbka przy wannie będzie bardzo ciekawa.Płaska część będzie z kafelek które będą cięte w klin i pod kątem przy styku z tymi pionowymi.Rzezba! Czekam z niecierpliwością na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 27.02.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Zgodnie z umową dołączam pozostałe zdjęcia.Kot sie w półce mieści bez problemu!!! http://mm443.photosite.com/Album2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.02.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Duszku, po prostu super. Równiutko, dokładnie, perfekcyjnie. A kicia śliczna i strasznie ciekawska . Podejrzałam też kawałeczek salonu z b. ladnym kominkiem i jeszcze jedną kicią w oddali. Masz b. ładny salon i chętnie zobaczyłabym więcej, ale nie udało mi się wejść po schodkach . Jaki to kolor na ścianie? B. ładny!!! To Ty już mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 27.02.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Takich kici w domu mam w sumie cztery.To zdjęcie z kominkiem wplatało sie przez przypadek.Salon ma kolor brzoskwiniowy.Co do kominka to nie miałem przy nim zbyt dużo do myslenia.Tylko tak mozna było go wykonać .Komin w moim domu jest w samym środku.Naokoło niego są schody(nie ma typowej klatki).Komora kominka i tak wyszła w miare duża ale wylot powietrzajest tuż pod schodami.Projektant chyba nie przewidywał kominka.Takie mam wrażenie.Za to pomysł na wykonanie kominka jest całkowicie mój.Materiały na obudowe też sam wybierałe.Podałem tylko wymiary poszczególnych elementów i z całej płyty marmurowej powycinalimi to.Mi sie podoba i grzeje dobrze .Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.02.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Ślicznie.Napisz jeszcze proszę jakiej firmy jest ta brzoskwiniowa farba i może numer jeśli pamiętasz, Cztery kicie takie jak przy kominku, czy cztery takie jak w oddali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts