Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt łazienki

Asiulek

Recommended Posts

Dzięki serdeczne za dobre słowa ! Ja już sobie mieszkam od ponad roku.Mieszkam i po kolei wykańczamdom,siebie i wszystkich naokoło.Za szybko mieszkanie sprzedałem,stąd pośpiech i teraz niepotrzebne poprawki.Łazienka jest już ostatnią inwestycją.I wreszcie spokój i sielanka.Co ja mówie.Terazn zaczna sie prace podwórkowe.Krzaczki,trawki,itd.No i najfajniejsze zajęcie-walka z nornicami :evil: .Oj co ja z nimi miałem.Sytuacja jednak została opanowana.

• Odpowiedzi 130
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzieki SONIKA za miłe słowa :oops: .Masz całkowitą racje co do fliziarzy(skąd Wy w Krakowie taką niemszczyzna operujecie)że byle patałachów nie polecasz.Patrząc na Twoje zdjęcia to sie podoba wykonanie ,w czym więc problem?Czyżby Twój charakter był aż tak podobny?U mnie fachowcy doprowadzili do całkowitej zmiany koncepcji.Tyle naniszczyli :evil: że ze trzy podłogi w salonie mógłbym wyłożyć(a wiesz że mam pare metrów samego salonu).Dlatego tak trzymać=patałachów piętnować i na forum ich wystawiać żeby było wiadomo kogo nie brać.Dobrzy nie potrzebuja żadnej reklamy.Wystarczy że będą polecani przez zadowolonych klijentów.Jeszcze raz pozdrawiam :wink:

Ja do wykonania nie mam żadnych zastrzeżeń!!!

Równiutko, prościutko i bez zarzutu.

Tylko po pierwsze straaaasznie to długo trwało, a poza tym straaaasznie dużo ....

Więc jak sam rozumiesz polecać nie chcę, a i sama szukam kogos innego.

A słowo "fliziarz" to sama nie wiem skąd się wzięło, ale jest tu u nas od.... zawsze :wink: :wink: :wink: .

A mogę tu wstawić zdjęcie Twojego ślicznego kotka?

Witajcie, gdzie mogę znaleźć zdjęcia umywalek w ksztacie misy na blat? Czy są wygodne? ... Ciekawe ile kaski na takową trzeba.

witaj

Zajrzyj do firm Keramag, Duravit, Villeroy&Boch.Te 2 ostatnie spory wybor, ceny tez spore.Wygodne sa ale , zeby wygladaly jeszcze efektownie to powinny miec odpowiednie baterie. Moga to byc blatowe z bardzo dluga wylewka/np. Axor Starcke z f-my Hans Grohe/ albo jakas podtynowa scienna .Oba typy sa niestety drogie. Coz, za ciekawy design sie placi :lol:

• 1 month później...
Wyciągam ten wątek, bo mam już zrobione projekty obu łazienek i podłogi na parterze. Jakie wnioski – jestem zadowolona :lol: sama bym na pewno tego nie wymyśliła. Projekty są proste bez zbędnych bajerów – bo tego nie lubię, ale jednocześnie nie są sztampą w stylu kafle od podłogi do sufitu + szlaczek. Podczas wybierania płytek razem z projektantką i dwoma stażystkami od razu okazało się, że podobają mi się poszczególne elementy z wielu kolekcji a nic w całości. I to głównie była praca tych pań tak skomponować płytki z kilku firm i kolekcji żeby tworzyły zgraną całość, sama bym tego nie zrobiła po pierwsze z braku czasu po drugie bałabym się, że nie będzie to dobrze wyglądało. Poza tym wszystko było projektowane tak, żeby wykonawstwo było niedrogie i straty materiałów jak najmniejsze. Nie mam przy sobie projektów, ale postaram się je zamieścić w najbliższym czasie do oceny o ile mi się to uda, bo nic do tej pory nie wklejałam :oops: .

No no - Soniko widziałem Twoje łazienki nie ma co ...

Fajne !

Powiedz proszę wanna to Pool Spa Persja czy Excellent Marabella, bo z tego ujęcia nie sposób rozpoznać.

A może coś innego?

Gratulacje, naprawdę ślicznie.

O lekcjach wciąż pamiętam i wciąż jestem wdzięczny.

:D

:oops: :oops: :oops:

Dzięki za miłe słowa i cieszę sie bardzo, że Ci się podobają.

Wanna jest z Excellenta - "Avante".

Niestety nie :cry: :cry: :cry:

Miała być albo Persja albo Marabella kształt niemal identyczny (jakość podobna chociaż przyznam szczerze, że nie wiem czy Excellent nie jest lepszy, cena taka sama) i wybraliśmy Pool Spa Persja bo sprzedawca nie chciał nic za transport.

I teraz ją mam i jestem zadowolony i jest fajna i na razie stoi w garażu, bo obmyślam projekt łazienki, w czym mam nadzieję pomoże mi wątek Mimi i Ty też naturalnie.

:wink: :D

Pozdrawiam.