Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt łazienki

Asiulek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 130
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mam już album i co teraz :lol:

Teraz klikasz na zdjęcie prawą myszą, jedziesz na dół, na dole masz "właściwości" - klikasz na nie i podświetlasz lewą myszą adres URL.

Teraz piszesz do nas, że chcesz nam pokazać projekt łazienki...., wklejasz ten skopiowany adrea URL, znowu go podświetlasz, klikasz na - Img (drugie od prawej, na górze) i wysyłasz post.

Czekam :lol:

http://jlobodzinska.photosite.com/~photos/tn/1_348.ts1114103895000.jpg

dobra zaczynam od dolnej łazienki

glazura firmy CERROL Juta krem, Juta beż, Juta centro i Juta listwa. Podłoga firmy Azteka tex marron rozmiar 41/41 i cuoio tozzetto Nova Bell rozmiar 15/15

ceramika Roca Dama senso

kabina sanplast cygnus półogrągła otwierana jedna tafla

Sonika !

Czyżby Twoja łazienka była już gotowa ? Z moim fachowcem dopiero byś zaczynała męke,ale jestem za to bardzo zadowolony :D . Wkrótce zdjęcia . Pozdro

Moja łazienka jeszcze nie jest gotowa, ale prace trwają i się posuwają.

Kiedy wkleisz zdjęcia?

Super!!! Udało się .

Jestem z Ciebie dumna .

Masz jeszcze ciąg dalszy?

dzięki za instrukcję :D

kilka słów wyjaśnienia

obok kibelka jest zabudowa do pralki na dole będzie wysuwany kosz na brudne rzeczy potem pralka na wysokości ok. 50cm i powyżej półka na środki czystości na wysokości ok. 140cm, ja mam nieco ponad 170cm wzrostu więc powinno być OK, a na samej górze jest ślepa zabudowa skosu bo w dolnej łazience jest mały skos.

Przerywaną linią zaznaczony jest kaloryfer drabinkowy a ciągłą linią okno, obok brodziku jest wejście do łazienki

Aż musiałam pójść na stronę Cerrolu zobaczyć jak te płytki wyglądają.

http://www.cer-rol.com.pl/attachments/2e5261e3967d7315f00e46f76ca38722/Juta.jpg.jpg

Bardzo ładne :lol: :lol: .

Przy umywalce masz tak samo ułożone jak oni - ślicznie :lol:

Co projekt, to projekt.

Ja np. w życiu bym sama tego nie wymyśliła.

A wizualizacje też są?

To kiedy zaczynasz, bo bardzo bym chciała Ci kibicować?

Dobra idąc za ciosem teraz górna łazienka najpierw opis: glazura bazowa to Opoczno Jamajka beż, terakota udająca drewno to Roble Cognac - dosłownie ją macałam żeby się upewnić czy to na pewno jest terakota a nie prawdziwe drewno, no i listwa ozdobna to też Cognac Listel, na podłodze Opoczno Parma beż.

Blat pod zlewami ma być kamienny ale jescze nie wybraliśmy czy naturalny czy syntetyczny. Ceramika: umywalki Roca Java 56/47,5; bidet i sedes Koło Fantazja i wanna Koło EGO

Moja łazienka jeszcze nie jest gotowa, ale prace trwają i się posuwają.

Kiedy wkleisz zdjęcia?

Zdjęcia wkleje lada chwila,tylko uporam sie z "tepsą".Miałem internet dobry ale chciałem miec jeszcze lepszy i teraz mam problem :evil: .Myśle że pare dni i bedzie ok.

Jeszcze nie gotowa? :o :o :o :o :o

Na ścianie 2 i 3 są drewniane półki, które chowają się za wysuniętą ściankę postawioną z suchego tynku. Dzięki czemu można za nią ukryć rzeczy, których nie chcemy mieć na widoku. Na ścianie 1 są drzwi balkonowe a na ścianie 3 są drzwi wejściowe.

Bardzo obiecująco to wszystko wyglada.

A jak duże są Twoje łazienki?