Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt łazienki

Asiulek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 130
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No i znofu sukam scęki :o :D duch07, piękna ta Twoja łazienka. Mam pytanko: Na jakiej wysokości masz wannnę, bo na zdjęciu wydaje się, że stoi dość nisko. A może masz ją wpuszczaną w posadzkę?

A gdzie Ci sie szczeka zapodziała?! Hihihi.....Tak,wanna stoi nisko.Jej dno jest na równo z posadzką (bardzo wygodne wchodzenie).Od samego początku wszystko było przygotowane aby była jak najniżej i wyszło ok.W posadzce zrobiłem zagłębienie na jakieś 10-15 cm no i wyszło tak jak widać.

Taki jest finał

Rewelacja.. gratuluję!

A mogę zapytać o te elementy w ciemnym kolorze (tył półki za wanną i po prawej umywalki), czy to drewno, czy coś innego?

Pozdro

Carl

Dzieki jeszcze raz :D .To są deski bukowe zrobione przez znajomego stolarza.Mniej więcej wyglądają jak panele.Nie mogłem dać drewna egzotycznego gdyż miałem już wypoziomowane podłogi i wklejone część kafli.Drewno egzotyczne było zbyt grube i dlatego zmieniłem koncepcje projektu.Tak też wyszło dobrze i jestem zadowolony.Pozdro

Duch07 masz niesamowitą łazienkę. Robi wrażenie!!!

Jest przy tym bardzo duża, ile ma powierzchni?

A gdzie planujesz jakieś szafki?

W podłodze to jest jakieś 24 m kw.Ogółem na całą łazienke kupiłem 65 m kw.kafli i do tego około 9 m kw.desek.Wrażenie na mnie robiły ceny zakupu na taką powierzchnie.No ale teraz..... :D .Jeszcze raz dzieki !!!

To są deski bukowe zrobione przez znajomego stolarza.

A impregnowałeś je w jakiś specjalny sposób?

Na to pytanie dokładnie nie odpowiem.Deski gotowe przywiózł stolarz,zamontował,zaimpregnował i powiedział ze jest ok.Jest to mój dobry znajomy,więc nie obawiam sie z jego strony jakiejs fuszerki.No a gdyby sie jednak tak coś przytrafiło ..............

a jak mocowałeś deski i czym je impregnowałeś?

Masz jeszcze jedną łazienkę, czy to jedyna...

ps. teraz to mam kompleksy co do swoich wnętrz

To jest jakiś rodzaj pianki która jest uzywana przez stolarzy.Jest to płynne i używa sie z czymś drugim (dwuskładnikowe).

Łazienki mam dwie,ta jest górna.Dolna jest mniej reprezentacyjna dlatego fotek nawet nie robie.

Dzięki Sonik!

Szkoda tylko że tyle to trwało!!! :roll:

Eeee, co tam. Nie ważne ile trwało, ważny jest końcowy efekt i tyle.

Masz piękną łazienkę :lol: :lol: :lol:

Tak się sama pocieszam, bo mój glazurnik niedługo kończy piąty miesiąc, od czasu kiedy się do nas "wprowadził" :wink: