duch07 08.05.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 http://mm443.photosite.com/Album1/?page=1 Sonik!To już koniec meki.Taki jest finał.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.05.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 No i znofu sukam scęki duch07, piękna ta Twoja łazienka. Mam pytanko: Na jakiej wysokości masz wannnę, bo na zdjęciu wydaje się, że stoi dość nisko. A może masz ją wpuszczaną w posadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 08.05.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 No i znofu sukam scęki duch07, piękna ta Twoja łazienka. Mam pytanko: Na jakiej wysokości masz wannnę, bo na zdjęciu wydaje się, że stoi dość nisko. A może masz ją wpuszczaną w posadzkę? A gdzie Ci sie szczeka zapodziała?! Hihihi.....Tak,wanna stoi nisko.Jej dno jest na równo z posadzką (bardzo wygodne wchodzenie).Od samego początku wszystko było przygotowane aby była jak najniżej i wyszło ok.W posadzce zrobiłem zagłębienie na jakieś 10-15 cm no i wyszło tak jak widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.05.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Bardzo mi się podoba w twojej łazience że tyle jest kwiatów. Wprowadzają świetny nastrój. Pomyślę żeby u mnie w łazience coś postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 09.05.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Duch07 masz niesamowitą łazienkę. Robi wrażenie!!!Jest przy tym bardzo duża, ile ma powierzchni?A gdzie planujesz jakieś szafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 09.05.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Duch07 masz niesamowitą łazienkę. Robi wrażenie!!! Jest przy tym bardzo duża, ile ma powierzchni? A gdzie planujesz jakieś szafki? Dzięki za miłe słowa.Szafki planuje napewno przy umywalce.Dodatkowo bedzie szafa rozsuwana przy drzwiach wejściowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carl 09.05.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Taki jest finał Rewelacja.. gratuluję! A mogę zapytać o te elementy w ciemnym kolorze (tył półki za wanną i po prawej umywalki), czy to drewno, czy coś innego? Pozdro Carl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 09.05.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 bardzo ladna lazienka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 09.05.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Taki jest finał Rewelacja.. gratuluję! A mogę zapytać o te elementy w ciemnym kolorze (tył półki za wanną i po prawej umywalki), czy to drewno, czy coś innego? Pozdro Carl Dzieki jeszcze raz .To są deski bukowe zrobione przez znajomego stolarza.Mniej więcej wyglądają jak panele.Nie mogłem dać drewna egzotycznego gdyż miałem już wypoziomowane podłogi i wklejone część kafli.Drewno egzotyczne było zbyt grube i dlatego zmieniłem koncepcje projektu.Tak też wyszło dobrze i jestem zadowolony.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carl 09.05.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 To są deski bukowe zrobione przez znajomego stolarza. A impregnowałeś je w jakiś specjalny sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 09.05.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Duch07 masz niesamowitą łazienkę. Robi wrażenie!!! Jest przy tym bardzo duża, ile ma powierzchni? A gdzie planujesz jakieś szafki? W podłodze to jest jakieś 24 m kw.Ogółem na całą łazienke kupiłem 65 m kw.kafli i do tego około 9 m kw.desek.Wrażenie na mnie robiły ceny zakupu na taką powierzchnie.No ale teraz..... .Jeszcze raz dzieki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 09.05.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 a jak mocowałeś deski i czym je impregnowałeś?Masz jeszcze jedną łazienkę, czy to jedyna... ps. teraz to mam kompleksy co do swoich wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 09.05.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 To są deski bukowe zrobione przez znajomego stolarza. A impregnowałeś je w jakiś specjalny sposób? Na to pytanie dokładnie nie odpowiem.Deski gotowe przywiózł stolarz,zamontował,zaimpregnował i powiedział ze jest ok.Jest to mój dobry znajomy,więc nie obawiam sie z jego strony jakiejs fuszerki.No a gdyby sie jednak tak coś przytrafiło .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 09.05.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 a jak mocowałeś deski i czym je impregnowałeś? Masz jeszcze jedną łazienkę, czy to jedyna... ps. teraz to mam kompleksy co do swoich wnętrz To jest jakiś rodzaj pianki która jest uzywana przez stolarzy.Jest to płynne i używa sie z czymś drugim (dwuskładnikowe). Łazienki mam dwie,ta jest górna.Dolna jest mniej reprezentacyjna dlatego fotek nawet nie robie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carl 09.05.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 To jest jakiś rodzaj pianki która jest uzywana przez stolarzy.Jest to płynne i używa sie z czymś drugim (dwuskładnikowe). A dasz radę zapytać stolarza jak ta pianka (?) się nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 09.05.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 A dasz radę zapytać stolarza jak ta pianka (?) się nazywa? Puszcze za pare dni na priv wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 http://mm443.photosite.com/Album1/?page=1 Sonik!To już koniec meki.Taki jest finał.Pozdro Piękna łazienka Duchu . Warto było czekać tak długo, bo wygląda ślicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 12.05.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Dzięki Sonik! Szkoda tylko że tyle to trwało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Dzięki Sonik! Szkoda tylko że tyle to trwało!!! Eeee, co tam. Nie ważne ile trwało, ważny jest końcowy efekt i tyle. Masz piękną łazienkę Tak się sama pocieszam, bo mój glazurnik niedługo kończy piąty miesiąc, od czasu kiedy się do nas "wprowadził" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 12.05.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 No to witam w klubie.Myślałem że to mój ma takie szalone tempo.Jednego mu jednak nie moge zarzucić-dokładność.Facet jest poprostu pedantem i robi jak dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts