Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt łazienki

Asiulek

Recommended Posts

No to witam w klubie.Myślałem że to mój ma takie szalone tempo.Jednego mu jednak nie moge zarzucić-dokładność.Facet jest poprostu pedantem i robi jak dla siebie.

Mój też i dlatego już się przestałam przejmować jego tempem pracy. Widać inaczej nie potrafi.

P.S. Ale ja jestem wyrozumiała, aż duma mnie rozpiera.

Ale tak po cichu,- to mnie trafia sz.....g.

• Odpowiedzi 130
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

narazie nie mam co pokazywać jeśli chodzi o łazienki brak postępów ale wklejam projekt kuchni jest podłej jakości jakoś kiepsko się zeskanował.

http://jlobodzinska.photosite.com/~photos/tn/372_348.ts1116526224000.jpg

Półki po lewej są puste, ale w założeniu mam tam powysuwać wiklinowe kosze. Obok jest szafka będzie tam schowana mikrofalówka, ekspres do kawy itp., nie lubię takich urządzeń na wierzchu, bo się szybko kurzą a tak jak są schowane to brudzą się wolniej. Następnie szuflady, kuchenka elektryczna razem z piekarnikiem. Małe kargo i narożnik z szufladami, dalej zmywarka 60cm szafka pod zlew i większe kargo. Na końcu duża lodówa 75cm szerokości, wolno stojąca srebrna. Szafek jest niewiele, bo mam taką mini spiżarenkę przy kuchni i więcej nie potrzebuję. Fronty szafek mają złe proporcje ramki będą węższe a deseczki w nich będą większe tak jak na zdjęciu poniżej.

Ładniutka ta Twoja kuchenka będzie :) (chociaż w temacie:projekt łazienki:) )

Zastanawiam się tylko, czy kuchenka (chyba gazowa) nie jest za blisko dużej szafki? Widzę tam kawałek blatu oczywiście, ale czy to wystarczy? Z mikrofali też będziesz wyjmować jakieś naczynia i trzeba je gdzieś postawić.

• 2 months później...

witam

jak w temacie bardzo proszę o mail do ducha07, bardzo podoba mi się jego łazienka i chciałabym się zapytać z pomocy jakiego projektanta korzystał :)

bardzo podoba mi się też dom E&T!!! czy możecie dać namiary na architekta wnętrz, który to zaprojektował

pozdrawiam

witam

jak w temacie bardzo proszę o mail do ducha07, bardzo podoba mi się jego łazienka i chciałabym się zapytać z pomocy jakiego projektanta korzystał :)

bardzo podoba mi się też dom E&T!!! czy możecie dać namiary na architekta wnętrz, który to zaprojektował

pozdrawiam

Dzięki

ml45.Już powróciłem z wakacyjnych wojaży.Prosze o kontakt na priv.Pozdro