Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wybieramy najciekawszy dziennik

Recommended Posts

• Odpowiedzi 89
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

On 2002-09-20 22:55, ckwadrat wrote:

A ja myślałem, że piszę do szuflady :wink:. Czy wszędzie musi dopaść nas współzawodnictwo :sad:.

dobrze Waszmość gada!!

proponuję dać wszystkim, jak sugeruje Pitbull, proszek na wypróżnienie i po bólu.

przez te wybory to już mi głupio cokolwiek dodać do pamiętnika, bo wyjdzie na to, że ja tak z okazji konkursowych :grin:

cze!

Yemiołka! Nie wygłupiaj się tylko dawaj kolejne odcinki.

Dziś mam paskudny dzień. Przed chwilą rozmawiałam z majstem i poleciało parę niecenzuralnych słów (doszłoby do rękoczynów ale rozmawialiśmy przez komórkę).

Twój dziennik to jak balsam na zbolałą duszę, jak promyk słońca po tygodniu deszczu.

Wiem, że masz coś napisane tylko z dziurami.

Wklej to w forum.

Jeśli o mnie chodzi czytam zawsze dziennik Yemiołki, ale tak jak wszyscy twierdzę, że czytelnika trzeba częściej dokarmiać (nie zostawiać na głodzie!). Czytam też dzienniki Anuli i Majki, gdzie zawsze coś się dzieje i czuję się jakbym im zaglądała przez okno a także Opalki i Ckwadrat, bo uczestniczę duchowo w ich budowie od początku. Zatem literacko Yemiołka, sensacyjnie Majka, Anula i "spółka rodzinna kwadratowa", bo nie umiem wybrać. :smile:

Ten pomysł z konkursem był prima sort :smile:

Od tego czasu Dzielne Trzy Siostry Forumowe tak jakby szczodrzej raczą nas swoją twórczością epistolograficzną. Dzisiaj otwieram forum, a tam wszystkie trzy na jeden raz !!!! Aż nie wiedziałem od której zacząć ;o)

Ale moze poczekalibyście z tym konkursem jeszcze ciut ciut... ?

Mi już został rzut beretem do wbicia pierwszej łopaty. A może tkwi we mnie ukryty literat !? I co !? Nagrodzicie kogoś, a potem będzie wam głupio, że ja nie dostałem żadnego wyróżnienie ?

Jasiu!

Nie wiem dlaczego nazywasz jaro Siostrą Forumową.

Ja nie mam wątpliwości, że Twój Dziennik będzie jedyny w swoim rodzaju. Nie wbiłeś jeszcze łopaty, a już niejeden na forum z Twoich rad korzystał.

Brakuje mi solidnej, twardej męskiej twórczości.

Czekam z niecierpliwością.

Pozdr.

Acha. Twoje zmagania papierowo-formalne przecież można śledzić na Twojej stronie http://www.naszdom.erb.pl/

[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Zielona dnia 2002-09-30 15:18 ]

[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Zielona dnia 2002-09-30 15:21 ]

Chodziło mi o trzy siostry myszki (dla tych co czytali Leśny Ludek), czyli Alicjanke, Zieloną i Yemiołkę. Yaro jest bardzo pożyteczny i konkretny, ale z dramaturgią u niego nieco gorzej :wink:

A papiery to ja już mam (od czwartku) teraz latam po bankach i czekam aż mi się uprawomocni. Mam przez to czekanie od kilku tygodni 220/180 - jeszcze nie zacząłem, a już jestem wykończony :wink:

• 1 month później...
  • 4 months później...

Alicjantka i Yemiołka to oczywiście STANDARD jak mówią komentatorzy muzyczni. Lotnością pióra jako debiutantka dorówna im chyba Jovi :grin:

Wszystkie dzienniki są jednak cenne, gdyż przybliżają zmagania z rzeczywistością i podnoszą na duchu. Miło jest czasem w prognozie pogody zobaczyć, że na Lazurowym Wybrzeżu też leje :wink:

• 2 years później...