maksiu 02.08.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Az sie łezka w oku kręci jak się czyta ten wątek... to były zupełnie inne czasy. Nie mówie że teraz jest gorzej, ale w czasach jak na bieżąco pisały Alicjanka, Yemiołka czy Zielona nie było takiego wysypu dzienników jak teraz i na każdy dziennika czekało się z niecierpliwością.. a teraz, musze przyznać z przykrością, nie mam czasu na czytanie wszystkiego, staram sie przegladać niemal wszystko, ale dokladnie czytam tylko wybrane dziennikipozdrawiamzadumany we wspomnieniach Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 02.08.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 A ja stawiam na : 1. Dziennik Whisperów - za styl i niepowtarzalny klimat 2. Dziennik Żaby - za pogodę i tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 02.08.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 no to... nie mogę wybrac ulubionego, ale sercem, to: Jagna i Willie. Za styl, ciepło, poczucie humoru. Jeśli idzie o stronę techniczną: Maksiu i Whispery. Osiołkowi w żloby dano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.08.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Zapomniałem- Dołączam Martke- do grona Elity dziennikarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 02.08.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Dla mnie najlepsze dzienniki to: -Whispera za styl i niepowtarzalnosc -Martki za cieplo i pogode ducha -Rydzu za dokladne objasnienia -YaMarzena za super szybka akcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 no to... nie mogę wybrac ulubionego, ale sercem, to: Jagna i Willie. Za styl, ciepło, poczucie humoru. Jeśli idzie o stronę techniczną: Maksiu i Whispery. Osiołkowi w żloby dano Zdecydowanie: Willy - przepiekny styl Whisper - konkretnie, rzeczowo, dowcipnie - po prostu wzorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Cześć, Moi faworyci to: Whisper, Willie i YaMarzena. No bo Mieczotronix to już klasyka............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 05.08.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Yemiołka, Alicjanka bo to po prostu klasyka, Miecza zapamiętam za kilka Bajkowych opowieści , Żaba_Gonia za radość z budowania. W zasadzie każdy dziennik jest niepowtarzalnym przeżyciem, opisującym radości i rozterki. Każdy pisze jak umie najlepiej. Jedni piszą o wszystkim, inni skrywają wpadki, a jeszcze inni po prostu o nich nie piszą, bo znaleźli rozwiązanie i chcą o nich szybko zapomnieć. Pozwolę sobie zadać na koniec pytanie - czemu piszemy dzienniki? To jest chyba bardziej istotne niż to który jest najlepszy. Uważam, że lepszym rozwiązaniem był by konkurs w kategoriach - najradośniejszy - najpraktyczniejszy - najlepiej ilustrowany -naj... no właśnie jaki powinien być dziennik? Zastanawiam się nieraz czemu czytam pewne dzienniki i robię to chyba dla tego, że polubiłęm ich autorów i chcę byś świadkiem ich radości i chcę ich wesprzeć dobrym słowem (poradą?) w ciężkich chwilach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.08.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Whisper i Zaba Gonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.08.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Willie za styl iście literacki Martka, alfreda, Whisper - za to, że nie mogę doczekać się kolejnego odcinka....Ale zaznaczam że wybór to bardzo niesprawiedliwy, bo nie czytam wszystkich dzienników z oczywistych powodów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 14.08.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Do kiedy trwa ten konkurs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 14.08.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Ja swój głos oddaję na żaba gonia, martka i Whisper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.08.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Do kiedy trwa ten konkurs? Ten konkurs jest z........2002r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 15.08.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Do kiedy trwa ten konkurs? Ten konkurs jest z........2002r. to wszystko wyjasnia... a ja sie dziwie i dziwie ze nikt nie glosuje na m.dworka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 15.08.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Do kiedy trwa ten konkurs? Ten konkurs jest z........2002r. myślałem, że to niekończąca się rywalizacja.... może czas zrobić nową edycję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Do kiedy trwa ten konkurs? Ten konkurs jest z........2002r. myślałem, że to niekończąca się rywalizacja.... może czas zrobić nową edycję? A może co roku taki konkurs organizować....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Soniq 31.08.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Czy ten konkur jest przwidziany jako ... kilkuletni ???? Kiedy ogloszenie wynikow ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.08.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Az sie łezka w oku kręci jak się czyta ten wątek... to były zupełnie inne czasy. Nie mówie że teraz jest gorzej, ale w czasach jak na bieżąco pisały Alicjanka, Yemiołka czy Zielona nie było takiego wysypu dzienników jak teraz i na każdy dziennika czekało się z niecierpliwością.. a teraz, musze przyznać z przykrością, nie mam czasu na czytanie wszystkiego, staram sie przegladać niemal wszystko, ale dokladnie czytam tylko wybrane dzienniki pozdrawiam zadumany we wspomnieniach Maksiu maksiu....zgadzam się w 100%....przy takim wysypie dzienników jak ostatnio nie da rady czytać wszystkiego.....a początki były inne...widac to też na grupach....przynajmniej na wrocławskiej ekipa się prawie cała wymieniła.....tez mi się zakręciła łezka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Az sie łezka w oku kręci jak się czyta ten wątek... to były zupełnie inne czasy. Nie mówie że teraz jest gorzej, ale w czasach jak na bieżąco pisały Alicjanka, Yemiołka czy Zielona nie było takiego wysypu dzienników jak teraz i na każdy dziennika czekało się z niecierpliwością.. a teraz, musze przyznać z przykrością, nie mam czasu na czytanie wszystkiego, staram sie przegladać niemal wszystko, ale dokladnie czytam tylko wybrane dzienniki pozdrawiam zadumany we wspomnieniach Maksiu maksiu....zgadzam się w 100%....przy takim wysypie dzienników jak ostatnio nie da rady czytać wszystkiego.....a początki były inne...widac to też na grupach....przynajmniej na wrocławskiej ekipa się prawie cała wymieniła.....tez mi się zakręciła łezka.... A co ma powiedzieć grupa Tarchomin-Białołęka, która niedawno powstałą i prawie wszyscy dopiero zaczynaja budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 01.09.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Taka refleksja mnie naszła że najlepiej to się dzienniki czytało przed rozpoczęciem własnej budowy i przed wyborem włąsnego projektu. Człowiek miał dużo czasu więc czytał regularnie, z wypiekami na policzkach. Wczuwał się w atmosferę i wydawało się, że to jego własne przygody i radosne i te trochę mniej przyjemne. Obecnie mam swoich dziennikowych znajomych których staram się odwiedzać, jednak im bliżej przeprowadzki i mniej czasu tym bardziej zaniedbuję te obowiązki Ostatnio czuję wielki przesyt budową i tematyką z nią związaną. Marzy mi się urlop od budowy. Za 30 dni przeprowadzka i wczoraj uroczyście sobie obiecałem (przy swiadkach), że do wiosny palcem nie kiwnę... jednak sam w to nie wierzę - jeszcze tyle do zrobienia. No ale za to będzie to mniej stresujące. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts