KozAnka 22.01.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Uważam, że lepszym rozwiązaniem był by konkurs w kategoriach - najradośniejszy - najpraktyczniejszy - najlepiej ilustrowany -naj... Popieram ten pomysł. Tyle jest teraz dzienników, że nie wiadomo, który czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.01.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Uważam, że lepszym rozwiązaniem był by konkurs w kategoriach - najradośniejszy - najpraktyczniejszy - najlepiej ilustrowany -naj... Popieram ten pomysł. Tyle jest teraz dzienników, że nie wiadomo, który czytać. Skoro tak ładnie prosicie to czekam na propozycje kategorii w jakich bedziemy wybierac dziennik naj naj, powiedzmy ze czekamy dnia 28 stycznia, a potem przystapimy do wyboru dzienników pozdrawiam maksiu ps. kto wie.. może i jakieś nagrody będą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 22.01.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 No to ja może nieśmiało zacznę: 1. Najradośniejszy (są takie dzienniki które tryskają wręcz radością i pozytywnym nastawieniem, po takiej lektórze inwestor bierze wykonawcę za rogi...) 2. Najpraktyczniejsze (Są też takie dzienniki które na prawdę dużo mogą nauczyć. Forumowicze dokładnie opisują wpadki i jak znaleźli na nie rozwiązanie) 3. Stylowe (Niektórzy i nie zawsze używają tak wspaniałego języka, że aż się dziwię, że ich dzienniki nie poszły jeszcze do druku) 4. Najlepiej ilustrowane - tu przewidywał bym podkategorie: a) najlepsza dokumentacja budowy b) najlepsze fotki (dokumentujące wszystko ogólnie) Więcej nie piszę - niech inni też się wykazują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.01.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 rafałek: dziękuje za propozycje, prosze o następne.. w końcu chyba można wiecej kategorii znaleźć, prawda??m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.01.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Dzięki za świetny pomysł z tym konkursem. A właśnie miałam pytać kogoś z forumowiczów o najlepsze dzienniki , no i problem sam się rozwiązał. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 22.01.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Popieram rafałka No moze by jeszcze dodala...Najbardziej motywujący ! ( Jak słynna już"Opowieść o Kodim") Kasy brak... Umiejętności, Znastwo tematu nie zawsze pełne.....perspektywy różne ,ale jest MARZENIE!!!!DOM I to marzenie na naszych oczach się spełnia!!I to jest piękne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.01.2006 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 To skoro propozycje to ja daję swoje ulubione które często podczytuję i po kilka razy... Whispery nr 1 za styl, przewalanki z brygadami i poczucie humoru - mój i mojego chłopa ulubiony dziennik (Rafałkowa kategoria 2) Magi za... no sama nie wiem - ale jest coś takiego, że jak czytam to jakbym czytała samą siebie ( Rafałkowa kategoria 3) a swoja drogą to propozycje tutaj? Bo jakoś hmmm... wszyscy prosili o przedłuzenie a nie widzę innych propozycji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.01.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 To skoro propozycje to ja daję swoje ulubione które często podczytuję i po kilka razy... Whispery nr 1 za styl, przewalanki z brygadami i poczucie humoru - mój i mojego chłopa ulubiony dziennik (Rafałkowa kategoria 2) Magi za... no sama nie wiem - ale jest coś takiego, że jak czytam to jakbym czytała samą siebie ( Rafałkowa kategoria 3) a swoja drogą to propozycje tutaj? Bo jakoś hmmm... wszyscy prosili o przedłuzenie a nie widzę innych propozycji... Narazie prosze o propozycje kategorii, a samo glosowanie rozpoczniemy od przyszlego tygodnia pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 23.01.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Może jeszcze "Wiatr w oczy" czyli wybierzemy największych pechowców... W końcu coś się im należy poza domem budowanym w warunkach totalnego spisku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.01.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 To skoro propozycje to ja daję swoje ulubione które często podczytuję i po kilka razy... Whispery nr 1 za styl, przewalanki z brygadami i poczucie humoru - mój i mojego chłopa ulubiony dziennik (Rafałkowa kategoria 2) Magi za... no sama nie wiem - ale jest coś takiego, że jak czytam to jakbym czytała samą siebie ( Rafałkowa kategoria 3) a swoja drogą to propozycje tutaj? Bo jakoś hmmm... wszyscy prosili o przedłuzenie a nie widzę innych propozycji... Narazie prosze o propozycje kategorii, a samo glosowanie rozpoczniemy od przyszlego tygodnia pozdrawiam m. ups... przepraszam ... ale moje typy juz sie nie zmienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.01.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 ja dodałabym jeszcze jedną kategorię: po prostu ten, który najfajniej się czyta (i też mam swój typ - Komturze pozdrawiam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 24.01.2006 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 A ja polecam dziennik Willie'go - facet ma talent do pisania - niesamowicie wciąga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.01.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Może kategoria: Najzabawniejszy, zaskakujący tytuł dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.01.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Może kategoria: Najzabawniejszy, zaskakujący tytuł dziennika. oooo to jedyna kategoria w której miałabym szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_b 25.01.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Moje ulubione dzienniki to WHISPER'a i MARTKI. "Próbowałam" czytać też inne ale tylko te dwa wciągnęły mnie tak, że codziennie MUSZĘ sprawdzić czy przypadkiem nie ma jakiegoś nowgo wpisu. A bez pozostałych dzienników jakoś mogłam sie obejść. Pozdrawiam i czekam na kolejne wpisy. Martka też mogłaby coś czasem napisać. Na przykład jakieś refleksje po budowie... Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 26.01.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 To ja proponuję kategorię "Najbardziej nie na temat". Pewnie miał bym jakieś szanse ... jak dotąd t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.01.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Taka ogólna nieśmiała uwaga. Jakość dziennika potwierdza liczba komentarzy do niego złożonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 27.01.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Taka ogólna nieśmiała uwaga. Jakość dziennika potwierdza liczba komentarzy do niego złożonych. To będzie niezbytobiektywne. Bardzo często tworzą się swoiste "kluby" gdzie wymienia pogądy kilka osów, ale bardzo intensywnie. Wpisów masa, ale czy to jest jakiś wykładnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 27.01.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 To będzie niezbytobiektywne. Bardzo często tworzą się swoiste "kluby" gdzie wymienia pogądy kilka osów, ale bardzo intensywnie. Wpisów masa, ale czy to jest jakiś wykładnik? To prawda. Już prędzej sugerowałbym liczbę odsłon. Myślę, że będzie to miara bardziej obiektywna. A tak troche OT: czy istnieje jakis łatwy sposob na zarchiwizowanie swojego dziennika, tak w razie jakby (tfu, tfu) cos niedobrego stalo sie z serwerem muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 To będzie niezbytobiektywne. Bardzo często tworzą się swoiste "kluby" gdzie wymienia pogądy kilka osów, ale bardzo intensywnie. Wpisów masa, ale czy to jest jakiś wykładnik? To prawda. Już prędzej sugerowałbym liczbę odsłon. Myślę, że będzie to miara bardziej obiektywna. A tak troche OT: czy istnieje jakis łatwy sposob na zarchiwizowanie swojego dziennika, tak w razie jakby (tfu, tfu) cos niedobrego stalo sie z serwerem muratora? Menu Plik, Zapisz stronę jako, Zapisz jako typ: Strona WWW, kompletna powinno zadziałać pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts