Żona budowniczego 27.01.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 To będzie niezbytobiektywne. Bardzo często tworzą się swoiste "kluby" gdzie wymienia pogądy kilka osów, ale bardzo intensywnie. Wpisów masa, ale czy to jest jakiś wykładnik? To prawda. Już prędzej sugerowałbym liczbę odsłon. Myślę, że będzie to miara bardziej obiektywna. A tak troche OT: czy istnieje jakis łatwy sposob na zarchiwizowanie swojego dziennika, tak w razie jakby (tfu, tfu) cos niedobrego stalo sie z serwerem muratora? Menu Plik, Zapisz stronę jako, Zapisz jako typ: Strona WWW, kompletna powinno zadziałać pozdrawiam m. Nie działa. Komunikat "Nie można zapisać tej strony sieci Web". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Menu Plik, Zapisz stronę jako, Zapisz jako typ: Strona WWW, kompletna powinno zadziałać pozdrawiam m. Nie działa. Komunikat "Nie można zapisać tej strony sieci Web". sprawdziłem, u mnie zadziałało, Firefox 1.5 pozdrawiama m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 28.01.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Nie działa. Komunikat "Nie można zapisać tej strony sieci Web". Pod IE zapisz jako typ: Archiwum sieci Web, osobny plik (*.mht), działa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 28.01.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Głosuję na trzy dzienniki. Nr. 1 Dziennik dom pod Modrzewiem napisany przez Żonę Budowniczego. Ten dziennik mnie osobiście podtrzymał na duchu i dał mi kuksańca optymizmu, może dlatego że domek gabarytowo podobny wybraliśmy. (żeby zagłosować długo szukałam tego dziennika, dopiero tu po zdjęciu poznałam autorkę). Dużo zdjęć dających wyobrażenie co człowieka czeka no i kosztorys, to plusy tego dziennika. Nr. 2. Dziennik Yamioły - no commends. Nr. 3. Dziennik Zielonookiej . (ma dziewczyna talent chyba to się nazywa lekkie pióro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 29.01.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Nie działa. Komunikat "Nie można zapisać tej strony sieci Web". Pod IE zapisz jako typ: Archiwum sieci Web, osobny plik (*.mht), działa ? Zadziałało - dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.09.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 jestem ciekawa....kto wtedy wygrał ???? może ktos pamieta???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Coś mi się kolebie,że chyba nigdy się nie zakończył ten konkurs :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldek78 24.09.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Najlepszy dziennik autorstwa kropq http://forum.muratordom.pl/moj-kawalek-ziemi-a-na-nim-przytulny,t84253.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.09.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Coś mi się kolebie,że chyba nigdy się nie zakończył ten konkurs :) Oj mylisz się, ogłoszenie wyników odbyło się podczas IV spotkania forum w roku 2006, oto link do wyników: http://forum.muratordom.pl/wyniki-konkursu-na-najlepsze-dzienniki-edycja-2006,t66148.htm pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 24.09.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 cze all A ja bym powalczył o.... równouprawnienie .... I w związku z tym wnioskuję o konkurs w kategoriach dziennik murowany i dziennik drewniany... A co.... Koniec końców dziennik Komtura jest niedościgniony.... Pod każdym względem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts