Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wybieramy najciekawszy dziennik

Recommended Posts

To będzie niezbytobiektywne. Bardzo często tworzą się swoiste "kluby" gdzie wymienia pogądy kilka osów, ale bardzo intensywnie. Wpisów masa, ale czy to jest jakiś wykładnik?

To prawda. Już prędzej sugerowałbym liczbę odsłon. Myślę, że będzie to miara bardziej obiektywna.

A tak troche OT: czy istnieje jakis łatwy sposob na zarchiwizowanie swojego dziennika, tak w razie jakby (tfu, tfu) cos niedobrego stalo sie z serwerem muratora? :)

Menu Plik, Zapisz stronę jako, Zapisz jako typ: Strona WWW, kompletna

powinno zadziałać

pozdrawiam

m.

Nie działa. Komunikat "Nie można zapisać tej strony sieci Web". :(

• Odpowiedzi 89
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Głosuję na trzy dzienniki.

Nr. 1 Dziennik dom pod Modrzewiem napisany przez Żonę Budowniczego.

Ten dziennik mnie osobiście podtrzymał na duchu i dał mi kuksańca optymizmu, może dlatego że domek gabarytowo podobny wybraliśmy.

(żeby zagłosować długo szukałam tego dziennika, dopiero tu po zdjęciu poznałam autorkę). Dużo zdjęć dających wyobrażenie co człowieka czeka no i kosztorys, to plusy tego dziennika.

Nr. 2. Dziennik Yamioły - no commends. :D

Nr. 3. Dziennik Zielonookiej . (ma dziewczyna talent chyba to się nazywa lekkie pióro)

• 3 years później...
Coś mi się kolebie,że chyba nigdy się nie zakończył ten konkurs :):)

Oj mylisz się, ogłoszenie wyników odbyło się podczas IV spotkania forum w roku 2006, oto link do wyników:

http://forum.muratordom.pl/wyniki-konkursu-na-najlepsze-dzienniki-edycja-2006,t66148.htm

pozdrawiam

m.