Boowa 18.02.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 witam, czy ktoś kupował okna w firmie Gidanex? Jak to wygląda cenowo, jakościowo i z montażem? do tej firmy mam jakieś 30km ale z powodu braku czasu nie mogę się wybrać, a na ich www nie ma cennika.. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 21.02.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Ja jeszcze ich nie mam - ale w niedługiej przyszłosci bedę zamawiać - po wycenach w kilku firmach ich oferta okazała sie najkorzystniejsza - ok. 14.000 na caly dom- 11 okien - to oczywiście niewiele mówi ale.. Wysłałam do Gidanexu zapytanie z zestawieniem okien , w odpowiedzi dostałam wycene - poźniej kontaktowałam sie z Przedstawicielem Handlowym, ktory specjalnie dla nas przyjechał w nedziele do Bralina - tam mają zakłąd - zeby pokazac nam na miesjcu okna- w tygodniu my jesteśmy niedostepnie - jak narazie współprace sobie chwale, okna wydaja sie solidne - na forum znalazłam same pochlebne opinie - no i cena tez korzystna - alternatywę stanowił urzedowski- wyszedł jeśli dobrze pamietam około 3.000 drozej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 21.02.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Ja jeszcze ich nie mam - ale w niedługiej przyszłosci bedę zamawiać - po wycenach w kilku firmach ich oferta okazała sie najkorzystniejsza - ok. 14.000 na caly dom- 11 okien - to oczywiście niewiele mówi ale.. Wysłałam do Gidanexu zapytanie z zestawieniem okien , w odpowiedzi dostałam wycene - poźniej kontaktowałam sie z Przedstawicielem Handlowym, ktory specjalnie dla nas przyjechał w nedziele do Bralina - tam mają zakłąd - zeby pokazac nam na miesjcu okna- w tygodniu my jesteśmy niedostepnie - jak narazie współprace sobie chwale, okna wydaja sie solidne - na forum znalazłam same pochlebne opinie - no i cena tez korzystna - alternatywę stanowił urzedowski- wyszedł jeśli dobrze pamietam około 3.000 drozej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 21.02.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 GIDANEX - to jedna z najlepszych firm w Polsce !!! Jakość i ceny na najwyższym poziomie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boowa 21.02.2005 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 witam, jednak w sobotę udało mi się wyrwać do Bralina do siedziby Gidanexu. Na stronie www jest informacja że w sobote salon czynny jest do godziny 13, ja dojechałem po 12 i niestety okazało się że poza sezonem pozwalają sobie wcześniej wyjść.. pocałowałem klamkę, a ludzie z produkcji nie mieli żadnego folderu, cennika, dosłownie nic..porażka..mimo wsystko umówię się u mnie na spotkanie z przedstawicielem i poproszę o wycenę.. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts