Gość 19.09.2002 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2002 Na jakim etapie budowy domu mozna wykorzystać wkłady ksiązeczek mieszkaniowych. Kiedys słyszłam o 25%realizacji inwestycju, ale czy ktoś to ocenia?. Jestem na etapie stropu nad parterem w domku z uzytkowym poddaszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 20.09.2002 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 po 20%.właśnie się biorę za załatwianie - trzeba okazać pozwolenie na budowę i zaświadczenie od kierownika o stopniu zaawansowania robót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.09.2002 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 dokładnie tak jak napisała Yemiołka - stopień zaawansowania prac conajmniej 20%. Z banku mozna wziąć specjalny druczek, na którym kierownik budowy wpisze stopień zaawansowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2002 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Dziękuję . Biegnę do banku i kierownika, by deszcz pieniędzy zalał moja budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.09.2002 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 aż tyle uzbierałas na tej ksiazeczce...gratulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2002 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 no to może jakaś mała kałuża błotna chociaż!albo kufelek!!!może kieliszek!!??zawsze to trochę na kufelek, kieliszek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 21.09.2002 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2002 Moje M-3 zamieniłem na ogrodzenie (tylko front bez bramy wjazdowej, ale za to z furtką). Bramę muszę sobie odłożyć z pensji. Tak samo jest z kasą na ZUS i będzie z kasą za winiety drogowe. Jakoś to się cholera dziwnie dewaluuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.09.2002 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2002 bob budownicza - przyda sie na pewno wszystko, co do grosza. Ja rowniez czekam na podciagniecie robot do takiego etapu aby wyciagnac wreszcie ten"deszcz" z łapek banku i cos tam dołożyc na budowie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winston 26.10.2002 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2002 W 1997 roku naliczyli nam razem z premią 10900 zł. Wkład zawinkulowany od 1978 r. na M-3. Ale nie liczyliśmy premii + wkładu przy budowie domu. Ustawa mówi , że jak kupujesz mieszkanie to naliczaja premię "ryczałtem" na 55 m. kw. powierzchni.Jak budujesz dom to "ryczałt" na 70 m. kw. domu.Pozdrawiam wszystkich zlanych deszczem pieniędzy z książeczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts