pawel237 04.03.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 WIE TYLKO NIE CZYTA tak ja ja nie czytam jej babskich forów bo mnie nie interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April_75 17.04.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Hej ! Wydawalo mi sie, ze to czego tutaj ludzie szukaja jest oczywiste. A moze sie pomylilam? Przeciez to jest forum dotyczace przede wszystkim spraw budowlanych. Jak by ktos chcial szukac przygody to zapewne znalazl by sie na innej stronie internetowej. A moj maz wie doskonale co ja tutaj robie, z kim i o czym pisze, a nawet czesto sam podpowiada mi tematy ktore mam "rozpracowac". Jak widzisz mam czyste sumienie. Nie doszukuj sie rzeczy, ktore nie istnieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 17.04.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Mój wie.Często mu opowiadam, co tu wyczytałam - i sprawy techniczne i takie zwykłe, życiowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 17.04.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Mój mąż też oczywiście wie....zresztą jakby nie.... skoro siedzę tu tyle czasu Ale nie ma nic przeciwko temu, potem sie chwali przed kolegami, jaką to ma wykształconą "budowlanie" żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.05.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 moj podejrzewam , ze tez pisze , siedzi obok , oboje sie budowa interesujemy , a tak szczerze gosciu to moze masz cos do ukrycia , skoro tak pytasz ?moze chcesz nam o tym opowiedziec? WAL SMIALO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 16.05.2005 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Moja Żona wie, czasem usiłuje zerknąć przez ramię co piszę, podpowiada mi również pisownię wyrazów . Mówi że jak do niej listy pisałem to się tak bardzo nieprzejmowałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marylka 19.05.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 WIE I BARDZO SIĘ CIESZY, ŻE JEGO ŻONA POLONISTKA CHĘTNIE ZAGLĄDA NA FORUM BĄDZ CO BĄDZ BUDOWLANE. ON CHOĆ INŻYNIER NIC NIE PIOSZE TYLKO JA!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 31.05.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 wie złości się czasami ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 05.06.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 mój mąż wie i cieszy się,że nie musi sam szukać różnych informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts