Sloneczko 19.02.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Trochę to śmiesznie będzie wyglądało, mieć 1 post , ale od czegoś trzeba zacząć Wystarczyło mi przeczytać pierwsze 5 archiwalnych stron Waszych postów, by chcieć się z Wami przywitać http://bffc.net/icons2/shake.gif Tak więc, dzień dobry Wszystkim w tym fantastycznym klimacie, jaki tu stworzyliście http://ci.123greetings.com/thumbs/cute_smile/1005-003-93-1059.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.02.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Witamy Cię, Słoneczko!!! Miło, że jesteś z nami Miłego uzależnienia życzę Napisz coś więcej o sobie. Co budujesz, gdzie budujesz, psina w emblemacie to osobisty pupilek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.02.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Fajnie jest mieć 1 post Witaj, rozsiądź sie wygodnie, nalej do kubka kawy, bo od nas za szybko nie da sie odejść Gmina Zielonki Podkrakowska? To do Grupy krakowskiej prosze się też zameldować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 19.02.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 O ?? Kto tu tak słodko puka promyczkami w okno ?Witaj , witaj ... przyłącz się do nas - czekaliśmy na Ciebie . Może tak kawkę ze mną wypijesz ? Zapraszam do Kawiarni KK. Pozdrawiam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.02.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 o jak fajnie widzieć Słoneczko.. czyzby wiosna wkrótce miala do nas zawitać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.02.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Witaj witaj Sloneczko!!!! Skoro Majka obstawia rejon Krakowa, to ja obstawiam rejon Starych Babic i zapraszam do naszej grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 19.02.2005 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 To był niezamierzony falstart Chciałam dołączyć do grupy krakowskiej, a rozpoczęłam nowy temat, ale nic to, nie ma tego złego Naczytałam się już wcześniej, z wypiekami na twarzy, komentarzy Osowy i dzięki mojej pomyłce, przywitałaś mnie również Zaglądnę do Kawiarenki, na pewno --------------------------------- Dzięki Wszystkim za tak miłe powitanie! Rzeczywiście, gmina Zielonki k. Krakowa i to od bardzo niedawna. Od lipca 2004 r. Zamieniliśmy (dzięki Gratce.pl) mieszkanie w krakowskim bloku na niewielki domek z 20 a ogródka i czeka nas rozbudowa, remonty i opieka nad zaniedbanym sadem, po którym wreszcie może się wybiegać nasz bullek. Tyle lat straconych w wielkim mieście, ale dobrze jest marzyć i realizować te marzenia I na dodatek jeszcze Was znalazłam! http://www.click-smilies.de/sammlung0304/huepfen/jumping-smiley-011.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts