Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Noclegi w W-wie: lista Gościnnych Progów oraz Gości

Recommended Posts

Pytanie mam następujące:

W zeszłym roku spotkanie oficjalne miało swoje liczne przemiłe kontynuacje w gościnnych progach Forumowiczów z Grupy Stołecznej.

Czy w ramach kontynuacji chlubnej tradycji, w tym roku również znajdzie się Szlachetna Grupa Forumowiczów z W-wy i Okolic Gotowa Przyjąć Pod Swoje Dachy Strudzonych Wędrowców z Daleka?

Moje pytanie zniknęło w innym wątku, więc zakładam nowy :) .

Tylko żeby nie wyszło, że osobiście chcę się tak natrętnie do kogoś wprosić - mam rezerwę noclegową w razie czego :wink: .

Podejmuję ten temat ze względów czysto towarzyskich :D , żeby służyc idei integracji Forumowiczów w Realu :wink: .

A jeśli nie progi prywatne, to może wspólne inicjatywy hotelowe, żeby było raźniej :wink: ?

Dajcie znać, jakie macie plany w tym względzie :) .

Pozdrawiam :)

W zeszłym roku założyłem taki wątek i chyba wypaliło, choć u mnie nikt nie nocował.

Ella, jesli pozwolisz to na tym Twoim wątku otworzę listę chętnych.

Sam zgłaszam kanapę 2 osobową. :)

Kto następny?

Warszawa i okolice, proszę zgłaszać kanapy, wersalki, łóżka, materace i miejsce na podłodze czyli tzw pokot. Moja kanapa już zajęta!

W zeszłym roku założyłem taki wątek i chyba wypaliło, choć u mnie nikt nie nocował.

Ella, jesli pozwolisz to na tym Twoim wątku otworzę listę chętnych.

Tomku, pozwoliłam sobie nieśmiało pójść za Twoim zeszłorocznym Szlachetnym Przykładem :D , choć mi zdecydowanie mniej wypada to robić, bo byłam w zeszłym roku na liście gości... :)

Ellu, razem możemy więcej :D

Forumowicze, proszę zgłaszać potrzeby i możliwości przenocowania!

ŚMIAŁO! :D

Planujemy z mężem przyjechać na spotkanie samochodem i jak znam życie i mojego męża to będziemy wracać po imprezie do domu.

Ale gdyby warunki pogodowe były wyjątkowo kapryśne i powrót nocą okazał się szczególnie trudny / mamy dość długą trasę do pokonania/ to może tak bardzo awaryjnie reflektowałabym na 2 miejsca. :-?

pozdrawiam

Edzia

:D W tym roku to zasługa Elli. Cieszę się, że będziecie :)

Czy wszyscy mają gdzie nocować?

Śmiało, warszawiacy nie gryzą! :D i są gościnni.

Czy wszyscy mają gdzie nocować?

Śmiało, warszawiacy nie gryzą! :D i są gościnni.

No to może i ja/my pójdziemy za przykładem Edzi - także planujemy powrót po spotkaniu, ale może z powodu pogody trzebaby 'chwilę' zostać i się zdrzemnąć :-?

Czy ktoś z miłych warszawiaków byłby skłonny przygarnąć 2 osoby na 'chwilę' :wink:

Zgłaszam możliwość przechowania na rozkładanym narożniku dwóch osób a jak będzie większa rodzina to taż się da upchnąć. Atrakcyjność mojej oferty podnosi fakt, że mieszkam o rzut beretem od redakcji.

ppp.j dzięki za odzew, bo myślałem, że nikt się nie zgłosi. Ja mam już zajęte gościnne łoże.

Mam nadzieję, że każdy z przyjezdnych, kto będzie chciał przenocować w Warszawie zostanie przygarnięty.

Do zobaczenia za niecałe 47 godzin :D

Wybacz Maksiu, niedoczytałem. Rozumicie, chłop niedokształcony to i doczytać sie niepotrafi. :)

ppp.j dzięki za odzew, bo myślałem, że nikt się nie zgłosi. Ja mam już zajęte gościnne łoże.

Mam nadzieję, że każdy z przyjezdnych, kto będzie chciał przenocować w Warszawie zostanie przygarnięty.

Do zobaczenia za niecałe 47 godzin :D

Reszta poprostu jest bardziej skromna niż my albo niestety bazdomni.

Zgłaszam możliwość przechowania na rozkładanym narożniku dwóch osób a jak będzie większa rodzina to taż się da upchnąć. Atrakcyjność mojej oferty podnosi fakt, że mieszkam o rzut beretem od redakcji.

Hej, a już się zastanawialiśmy, czy ktoś się jednak znajdzie :wink:

Dzięki, nas jest szt. 2 i chętnie się skorzystamy - tak jak pisaliśmy zależnie od warunków pogodowo-kondycyjnych.

Na spotkaniu jakoś się znajdziemy, mam nadzieję :)

Hej, a już się zastanawialiśmy, czy ktoś się jednak znajdzie :wink:

Dzięki, nas jest szt. 2 i chętnie się skorzystamy - tak jak pisaliśmy zależnie od warunków pogodowo-kondycyjnych.

Na spotkaniu jakoś się znajdziemy, mam nadzieję :)

Serdecznie zapraszam. Tym bardziej ze zapowiadają w nocy mróz i opady śniegu to gdzie Wy taki kawał będziecie się telepać po nocy. Zabierzcie zdjęcia by się wieczorem pochwalić.