Dorot 19.02.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Czy nikt z forumowiczów nie ma kominków niemieckiej firmy Hark? Nie piszecie nic o nich. A ja oglądając Sparthermy, Hajduki itp. spotkałam kominki Hark. Podobne do Sparthermu, z szybą podnoszoną do góry na linkach, 11 KW, dużą ilością miejsca w palenisku, stalowo-szamotowy, z doprowadzeniem powietrza z zewnątrz - czyli tak jak w wyzej wymienionym a około 2 tysia taniej. Co Wy na to?pozdrowienia Dorot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorot 21.02.2005 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Czy naprawdę nikt nie ma kominka firmy Hark? pozdrowienia Dorot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharkii 14.03.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Ja mam i jestem bardzo zadowolony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwek1976 19.03.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Z poufnych źródeł wiem, że Hark nie robi sam tak jak spartherm ani wkładów ani obudów tylko zleca polskim podwykonawcom. Z tego co wiem wkłady dla Harka spawa polska firma Hajduk. Dlatego pewnie mają niższe ceny. Sporo różnych wkładów znalazłem na stronie: www.kominki.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 19.03.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Z poufnych źródeł wiem, że Hark nie robi sam tak jak spartherm ani wkładów ani obudów tylko zleca polskim podwykonawcom. Z tego co wiem wkłady dla Harka spawa polska firma Hajduk. Dlatego pewnie mają niższe ceny. Sporo różnych wkładów znalazłem na stronie: www.kominki.net Ales ty czlowieku jest nachalny ze swoja reklama. Miejsce reklamy jest w dziale Ogloszenia drobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts