Maciej Jutrzenka 22.02.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Witam, skoro poruszyliście wątek cen na przemysłówki to dla zainteresowanych w tym asortymencie mam obecnie: teak, lapacho, merbau, orzech amerykański. Ceny na każdy z tych parkietów 77 zł/m2 netto i przy układaniu 7% VAT. Dokladne informacje przez email: [email protected] lub 0 509 019 699. Dla osób spoza Warszawy myślę, że mam również ciekawą propozycję.Pozdrawiam i zapraszam mj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izba 22.02.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Witam, skoro poruszyliście wątek cen na przemysłówki to dla zainteresowanych w tym asortymencie mam obecnie: teak, lapacho, merbau, orzech amerykański. Ceny na każdy z tych parkietów 77 zł/m2 netto i przy układaniu 7% VAT. a teak jest w pierwszej klasie czy z bielem (B)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XGrzesX 23.02.2005 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 A masz może zdjęcie teaku z bielem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pieczara 04.03.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 A ja mam pytanie troche z innej beczki, ale nie znalazłem innego wątku, w którym mógłbym zadać pytania fachowcom w tych sprawach Czy kupić tańszy parkiet z supermarketu, czy droższy od producenta? Chcemy sie przymierzyć do kładzenia parkietu. Nawet wybraliśmy z żoną rodzaj drewna: dąb czerwony lub jesion. No i w Castoramie dąb czerwony kl. 1 kosztuje o 30%-40% taniej, niż mi zaproponował producent (u producenta ok. 100 zł/m2 parkietu 22x70x400). Mój fachowiec od drewna straszy mnie, że parkiety z supermarketów budowlanych "nie trzymają wymiarów" i się rozsychają, ale na pierwszy rzut oka widać, że deski są porządnie zrobione, każda do siebie pasuje, tylko brać, płaćic i kłaść. A jaka jest opinia osób z branży na temat podłóg kupowanych w supermarketach budowlanych? Warto przepłacać? Pozdrawiam Pieczara. PS: dopisek po chwili zastanowienia: napisałem osobny watek na ten temat we Wnętrzach - bo mimo wszystko pytanie było za bardzo z innej beczki w porównaniu do początkowego tematu... http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=42591 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej Jutrzenka 11.03.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Witam, obecnie na rynku najbardziej popularnymi gatunkami parkietu kprzemysłowego są: teak, lapacho, merbau, orzech amerykański. Ceny wahaja sie od 60 do 100 zł za m2 netto. mj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts