NOTO 19.02.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Gdzie znajdę informację nt, pogody w Polsce na następne 3 miesiące .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 19.02.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Chyba nigdzie. A jezeli ktos sie o taka prognoze pokusi to i tak sie nie sprawdzi. Nie wierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia385 19.02.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Sama jestem jej ciekawa, bo już mnie gna na zielone.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nietoperek 19.02.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 A ja mam nadzieje że w końcu wiosna będzie i ciepluutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.02.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Dzisiaj w TVN pan od pogody powiedział, że zima, z mrozem i śniegiem zostanie z nami na długie tygodnie Mam nadzieję, że coś mu się pochrzaniło.... Jutro będzie będzie szesnastodniowa, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 19.02.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 a ja slyszalem ze w marcu ma byc +20 stopni, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 19.02.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Ale w maju musi juz byc cieplo, bo mam urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.02.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 a ja slyszalem ze w marcu ma byc +20 stopni, Ryszard1 - Lubię Cię, chłopie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 19.02.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Gdzie znajdę informację nt, pogody w Polsce na następne 3 miesiące .... W WSI ! Nie obraz sie ! To są najbardziej zorientowane słuzby w tym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.02.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Gdzie znajdę informację nt, pogody w Polsce na następne 3 miesiące .... Tomek ... spróbuj u wróza ... Ryszard1 - Lubię Cię, chłopie! Jagna ... Wszystkie Ryśki to porządne chłopy... (a zwłaszcza Ryszard Ochucki ...) nie dziwię Ci sie ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 20.02.2005 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Gdzie znajdę informację nt, pogody w Polsce na następne 3 miesiące .... Tomek ... spróbuj u wróza ... Nie mam zaufania Ale znalazłem na 1 miesiąc ... ale to trochę mało .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 20.02.2005 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Gdzie znajdę informację nt, pogody w Polsce na następne 3 miesiące .... W WSI ! Nie obraz sie ! To są najbardziej zorientowane słuzby w tym kraju Forum nie jest do obrażania się ale do wymiany informacji .... Wiesz może jak uzyskac od nich tą informację P.S> U mnie od wieczora pada .... mam już 20 cm śniegu ... jak ktoś chętny to moge sprzedać ... załadunek i transport trzeba mieć własny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 20.02.2005 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Gdzie znajdę informację nt, pogody w Polsce na następne 3 miesiące .... W WSI ! Nie obraz sie ! To są najbardziej zorientowane słuzby w tym kraju Forum nie jest do obrażania się ale do wymiany informacji .... Wiesz może jak uzyskac od nich tą informację P.S> U mnie od wieczora pada .... mam już 20 cm śniegu ... jak ktoś chętny to moge sprzedać ... załadunek i transport trzeba mieć własny ... lub wymienię na korę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.02.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Brzoza - Ale znalazłem na 1 miesiąc ... ale to trochę mało .. No i co tam jest? Dalej zima, czy można już kurtki wiosenne szykować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 21.02.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Brzoza - Ale znalazłem na 1 miesiąc ... ale to trochę mało .. Możecie zapomnieć o częściowo choćby wiarygodnych prognozach pogody na więcej niż 3 dni naprzód. Takie coś nie istnieje, choć oczywiście w rozmaitych mediach twierdzi się coś innego. A TVN ? To tylko show Zubilewicza i spółki, niewiele poza tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.02.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Mój brat, który jest kontrolerem ruchu lotniczego i oni tam mają swojego meteorologa, powiedział, że na 100% można przewidzieć pogodę na...3 godziny w przód Ale co tam, zawsze można się popodniecać, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel Starzec 21.02.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 O pogode najlepiej pytać górali ,zwłaszcza starych "Ano panocku jak bedzie słonko se świcić to nie bedzie dyszczu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia385 21.02.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Tak, mój znajomy meteorolog wojsk lotniczych, też tak mówi, ale ja tam mu nie wierzę . Wierzę w to co nastraja mnie optymizmem - w marcu 20 st. ciepła !!! Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 21.02.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Będzie ciepło niebawem, bo jakoweś ptaszki się zlatują, a one skubane nie chcą zdradzić nic ze swoich tajemnic..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 23.02.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 A ja wczoraj zamarłam, jak usłyszałam prognozę po Wiadomościach na 1TVP: teraz króciutka odwilż, a zaraz za nią idzie mróz do -12st C w nocy!!!! Dopiero ok. 7 marca zacznie się mocniej ocieplać! A ja mam zamówionego hydraulika do instalacji na 1 marca! Ale zastrzegł, że temperatura musi w ciągu doby być przynajmniej +5 st C! No i mała obsuwa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts