mariolac 20.02.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 mam w kuchni i na przedpokoju położoną terakotę , duże płyty ułóżone w szachownicę, jedne płytki jednobarwne a drugie z wytłoczonym wzorem .Są matowe. Moim problemem jest domycie tych płyt z wzorkiem ponieważ w zagłębienia wszedł brud i zwykłe mycie mopem nie jest w stanie go usunąć. Myłam te zagłębienia szczotka szorując intensywnie , ale ciężko idzie. Poradzcie proszę jakiś środek, który jest w stanie mi to usunąć. sprzedawcy mówią, że ich środki są dobre, ale jak nie spróbuję tego się nie dowiem, a nie chcę wydawać pieniędzy bez potrzeby bo te płyny są dość drogie. Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.02.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Spróbuj poczytać tu:http://www.hgpolska.pl/php/grupy_szczegol.php?nr=28 HG ma przeróżne środki i jest dobrą firmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts