Yacek 19.09.2002 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2002 ...coś napisać o nas. To nie jest moje marzenie - wybudowac dom- ja o tym wiedziałem że go wybuduję, nigdy nie chciałem mieszkać w blokowisku- ale 5 lat musiałem - co za męka!!! żadnej przestrzeni, żadnej intymności, po prostu koszmar i współczuje ludziom którzy tego nie lubią a muszą tak mieszkać- realia są jakie są , każdy wie. czekałem tylko odpowiedniego monentu w zyciu i teraz chyba on nadszedł! będziemy mieszkac we własnym domu!! A nadszedł on dopiero w 37 rocznicę moich urodzin- na urodziny kupiłem działkę!! i pół roku poźniej zaczęlismy budowę tj. na wiosnę! mam nadzieje następne święta Bożego Narodzenia spędzić we własnym domu. Całe życie mieszkałem w domu (z wyjątkiem tych 5 lat) i nigdy nie chciałbym aby moje dzieci mieszkały inaczej!! Pozdrawiam wszystkich którzy dążą do osiągnięcia swojego wymarzonego celu i są wytrwali w tym co robią!!! Tak trzymać !!! P.S. drzew już się nasadziłem w liceum:smile: a synów mam dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.09.2002 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 nastepne swięta Bożego Narodzenia - czyzby to te w tym roku? Gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 21.09.2002 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2002 żle się wyraziłem, albo przecenisz moje możliwości -miałem na myśli rok AD 2003 ) Oczywiście nie miałbym nic przeciwko temu aby było to możliwe szybciej - ale dopiero mam wylane fundamenty a poniedziałek "mury pną sie do góry" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.09.2002 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 tak sobie żartowałam - też myslałam o swiętach w przyszłym roku. ja jestem na tym samym etapie- mam fundamenty, a pogoda na razie nie dopisuje aby robic cos dalej.Pozdrawiam.Ivonesca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 24.09.2002 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 moj plan zakłada w tym roku pod dach, bez okien-następny rok wykończenie.Zycze wytrwałości.Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.09.2002 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 cos podobnego- ja zakladam tak rowniez, ale wszystkie terminy sie przesuwaja, a niech to...Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 25.09.2002 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 to nadajemy na tej samej fali u mnie też co nieco sie obsuwa -A niech to...- ale nie daje za wygraną !!! ma tak być jak zaplanowałem !!! nie daj się!!! ja się nie poddam!!! pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.09.2002 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 dzieki za wsparcie. już nie moge sie doczekac kiedy stana mury.... pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 05.11.2002 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 dawno nie zaglądałem - ale mury stoją, krokwie stoją a ja motam sie nadal z pokryciem - nie wiedziałęm że to takie trudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.11.2002 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 o, to jestem spóźniona. u mnie stoją tylko mury,a strop ma byc jeszcze wylany przy jakiejs sprzyjajacej pogodzie. życzę wytwałosci i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.11.2002 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 a na pokrycie będzie Braas grecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 07.11.2002 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 u mnie dach - blachodachówka, teoretycznie wybór blach jest duży ale jak się zacznie ktoś dokładnie interesować, to zostają dwie może trzy firmy które naprawde oferują towar w miarę adekwatny do jakości.... Ale chyba już dałem rade dziś zamawiam i jazda!!Zyczę dobrej pogody Ivon i abys ze wszystkim sie wyrobiła na czas .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.11.2002 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Witaj czyli jeszcze przykryjesz w tym roku dach. Moi spece mowia ze i u mnie mozna by bylo dalej ciagnac jesli tylko nie bedzie zimy stulecia. i sama nie wiem co o tym sadzic? Pchac sie dalej z budowa w takich warunkach zimno-deszczowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 09.11.2002 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2002 Jeżeli pozwala na to technologia tego co masz robić to jedź z budową dalej co zrobisz w tym roku nie bedziesz musiała robić w następnym:smile: U mnie pozostało tylko przykryć dach blachą i tu aura nie przeszkadza tak mocno jak np. przy murowaniu, na tym kończę ten rok i zbieram fundusze na następne ruchy! Okna, energia, woda , ogrewanie itp - to na następny rokk planuje!! A może następne świeta MOJE!!!Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.11.2002 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 On 2002-11-09 20:56, Yacek wrote: Jeżeli pozwala na to technologia tego co masz robić to jedź z budową dalej co zrobisz w tym roku nie bedziesz musiała robić w następnym:) U mnie pozostało tylko przykryć dach blachą i tu aura nie przeszkadza tak mocno jak np. przy murowaniu, na tym kończę ten rok i zbieram fundusze na następne ruchy! Okna, energia, woda , ogrewanie itp - to na następny rokk planuje!! A może następne świeta MOJE!!! Pozdrawiam!!! WITAM ...życze powodzenia... Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 12.11.2002 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 Dzięki Teska, Dzięki przyda się z pewnością - a Ty co budujesz lub planujesz budowac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.11.2002 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 Hurrrrrrrrrra ! Pogoda ładna, wylewają mi dzisiaj strop !!!! i chyba dalej cos bedzie się działo, jesli pogoda dopisze !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 13.11.2002 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 Na pewno będzie ładna ... bo musimy dokończyć to co zaplanowaliśmy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 14.11.2002 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 Iwon koniecznie napisz jak poszło ze stropem.!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.11.2002 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 Całe życie mieszkałem w domu (z wyjątkiem tych 5 lat) i nigdy nie chciałbym aby moje dzieci mieszkały inaczej!! To prawie jak ja z tym,że ja z wyjątkiem 15 lat i też trochę ze względu na dzieci i na siebie jako emerytkę. Nie wyobrażam sobie siedzenia na emeryturze w Mieszkaniu w bloku bez własnego ogródka, bez możliwości przygarnięcia wnuków na wakacje.ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts