Yacek 14.11.2002 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 też sobie tego nie wyobrażam - ale z tą emerytką to chyba troche przesadzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.11.2002 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 Wiem, ze to przyszłość ale mam nadzieję dożyć w zdrowiu do tego okresu i przyjmować swoje wnuki na wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 14.11.2002 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 Każdy jak sądze o tym kiedyś pomyśli - ach jakie to jeszcze odległe - tyle przed nami do zrobienia- całe szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.11.2002 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 YacekWitam....Ja już buduje pod Sczecinem, w okolicy las..a do miasta 4 km.Buduję IrmęII z Archipelagu, parterowkę z nieuzytkowym poddaszem..Na ten sezon skonczyłam, jeszcze tylko zabezpieczyc okna..mam stan surowy otwarty..od wiosny dalej..Pozdrawiam Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 14.11.2002 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 a u mnie zostaje pokrycie blachą dachu - więba stoi - myślę że na swoje urodziny zdąże - a w nowym sezonie jazda od nowa tylko ekipy sie zmienią! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawio 14.11.2002 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 Urodziny? Kiedy? Chcemy złożyc ci życzenia i kawałek wirtualnego torcika skosztować. Renia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 14.11.2002 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 Ja jestem mikołajowym prezentem... a jakby co do czego to w kawiarni forumowej jest wszystko czego dusza zapragnie... myslę że torcik też się znajdzie, Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.11.2002 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 Naprawdę czyli tak jak moja starsza córka.No to z życzeniami jeszcze się wstrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 14.11.2002 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 No widzisz jak się składa- chyba jekies znaki na niebie ?? czy cuś ?? :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawio 14.11.2002 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 dzięki za zaproszenieW Mikołaja odwiedzimy kawiarenkę. Co do torcika zaoferujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 14.11.2002 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 co tylko dusza zapragnie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.11.2002 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 Yacku - strop wylany, ale jeszcze go nie widziałam. Zaplanowałam sobie na jutro penetracje budowy od a do Z. Napisze cos wiecej w poniedzialek. milego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 15.11.2002 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 nawzajem, i miłych wrażeń z inspekcji na budowie !!!czekam na opis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.11.2002 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 hej! inspekcja zakonczona. z wynikiem pozytywnym. strop rowniutki, mozna po nim biegac. w tym tygodniu maja ruszyc scianki dalej. w sobote integrowalam sie z przyszlym srodowiskiem, tzn. bylam na zebraniu wiejskim. temat wazny - gazyfikacja. ma byc w IV kwartlale przyszlego roku. byloby super...zadnych zbiornikow na podworku :smile: P.S. Budowa pod Wrockiem, aktualnie mieszkam we Wrocku. Zaproszenie aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 18.11.2002 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Dziękuje, jak bedę znał konkretny termin wyjazdu dam znać - prawdopodobnie tak jak pisałem powyżej bedzie to 2-6 grudzień. Ciesze się że na Twojej budowie wszystko OK! Przyjemne prawda? Patrzec jak marzenia się ziszczają! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.11.2002 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 pewnie że przyjemne. w srode rano umowilam sie na budowie z hydraulikiem i kierownikiem budowy. ciekawe co oni na moj projekt urzadzenia lazienek ? czasami mam wrazenie ze jak dzwonie do kier. budowy to on mysli " to znowu ona!!!!!!" zadaję mu całe mnóstwo pytań i chyba często się czepiam jakosci wykonanych prac (no cóż...zboczenie zawodowe) ale z drugiej strony przecież to buduje się MÓJ dom i JA będę tam mieszkać - mam więc prawo chyba wiedziec o nim jak najwięcej - przynajmniej teoretycznie, bo z praktyką budowlaną trochę gorzej (przynajmniej na tym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 18.11.2002 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Jak swiat światem relacja sprzedawca-klient, zleceniodawca-wykonawca itp.itd. jest zazwyczaj taka sama - to znowu ona dzwoni - mysli wykonawca, - to chyba nie jest warte tej ceny, chyba mnie oszukano- sądzi klient, NATURA CZŁOWIEKA- tylko w niektórych te relacje są poprawne, jak sądzę - w momencie jeżeli jednej i drugiej stronie wykonywanie danej pracy,zlecenia, czynności daje zadowolenie i satysfakje, Trzeba na to zwracac uwagę przy wyborze osoby która wykonuje zlecona pracę. Tyle z mojej obserwacji a życie wiadomo - swoim torem biegnie i nie zwraca uwagi na nikogo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.11.2002 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 ..no i tak życie toczy sie dalej. jutro biorę wolne, najpierw hydraulik, potem maraton po sklepach z oknami, drzwiami i kominkami.....a może powinnam zacząc pisać dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 19.11.2002 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 to masz przed soba już tylko same przyjemności.... okna , kominki...hmmm sama radość!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.11.2002 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 no tak radosc na pewno. w końcu to mój dom i szukam rzeczy do niego. problemem oczywiscie jest kasa - czasem trzeba zrezygnowac z czegos bo po porostu jest to dla mnie niedostepne no i roznorodnosc tych wzystkich rzeczy tez czasem oglupia (przynajmniej na poczatku- potem droga eliminacji jakos mysle uda sie znalezc to czego szukamy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts