Yacek 22.11.2002 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 kasa to rzecz ważna przy budowie ale nie najważniejsza jest tyle różności bo jest tyle różnej grubości portfeli do opróżnienia A ja dziś widziałem swoją blachodachówkę - a w poniedziałek już ją chyba będę mógł zobaczyć na dachu :smile: Pozdrawiam [ Ta wiadomość była edytowana przez: Yacek dnia 2002-11-22 16:21 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.11.2002 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 no i jak tam dach? ja znalazlam kominek z płaszczem wodnym - taki jaki chcemy zamontowac, musze to tylko zgrac z gazowym c.o. Tylko jak ? Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 25.11.2002 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 są problemy zawsze daje rade (jak bob budowniczy) -a to prąd !! a to brak folii (kupiem wreszcie tyvek-a "solid":wink:a to ekipa , a to porysowana blacha uffff i jeszcze wiele innych nie mówiąc o pracy...........i mam nadzieje że na piątek-sobotę dach będzie pokryty. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Yacek dnia 2002-11-25 21:34 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.11.2002 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 No to trzymamy kciuki za Twój dach,żeby już nie było problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.11.2002 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Powodzenia Yacek..3mam kciuki:))Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 26.11.2002 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 dzięki wielkie ja myślę że wy też macie sporo kłopotów na budowach i tęz zyczę powodzenia - ostatnio nie bywam tu często (te dachy i cała reszta )ale staram sie przynajmniej raz dziennie odpisywać. Jeszcze raz dzięki ja również trzymam za was !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.11.2002 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Yacku - daj znać jak będzie juz dach, aby można było pogratulować u mnie mieli stawiać więźbę, ale taka bylejaka pogoda że nie wiem jak to idzie (oczywiscie najszybszy wypad na budowę to dla mnie sobota). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 28.11.2002 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Jutro blacha......już wiszą obróbki i rynny to do soboty powino byc ok!! pozdrowionka, aha we wrocku jestem w piątek (06.12.2002 akurat w moje urodziny) ale chyba przybędę we czwartek ....i wieczór mam wolny - do zagospodarowania chetnie was zapoznam. Jakieś pifo na rynku.....?? [ Ta wiadomość była edytowana przez: Yacek dnia 2002-11-28 16:51 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.11.2002 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 Yacku - ogłos się w gr. wrocławskiej to może uda się nam zmontować jakąs większą ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 30.11.2002 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2002 nie ma problemu już się ogłaszam tylko jak?? mam wejść tam i krzyknąć hej rebiata jade do wrocka !!! Ale co mi tam, spróbuję jakoś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.12.2002 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 no i udało się ogłoszenie - tylko jak na razie odzew marny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 02.12.2002 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 poadam ci mój telefon na priva i wtedy ustalić możemy nawet we czwartek co i gdzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.12.2002 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 O.K. ale i tak dobrze by było ustalić miejsce i czas gdyby jednak komus z gr. wrocławskie (i nie tylko) udało się znaleźć chwilkę aby się spotkać. Jak dobrze znasz Wrocław? Mam nadzieję że okolice Rynku wszystkim będą pasowały. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 03.12.2002 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 Znam o tyle o ile, ale rynek i okolice dość dobrze ( przynajmniej wiem w która strone powinienem iśc i gdzie się znajduję ) Kwaterę u przyjaciela mam w okolicy kanału i parku w strone do stacji PKP (nie pamietam nazwy ulicy, zdaje sie Krasińskiego ....czy coś?) niedaleko od galerii dominikańskiej, A lokal (miejsce spotkania) proszę wskaż Ty, zdaje się na Twój wybór Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.12.2002 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 I co , i ze spotkania nici a już miałam wybrany lokal..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszek 05.12.2002 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 Czesc Yacek,Ja tez buduje sie w Błoniu (i tu mieszkam) i podobnie jak ty w tym roku dotarłem do stanu surowego (dach przykry papą). W przyszłym roku zamierzam kontynuować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 06.12.2002 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 Ivonesca, dzięki za info na telefon, ja równierz mam nadzieje że następnym razem się uda - co się odwlecze to nie uciecze !! tak jak powiedziałęm następnym razem jestem na początku stycznia kruszek, powiedz w którym miejscu budujesz?? najlepiej na priva - możemy się spotkać i wymienić doświadczeniami - choć ja dość rzadko bywam w Błoniu -- mieszkam na razie po drugiej stronie Warszawy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.12.2002 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 dzień dobry - więźba się kończy robić a tu mrrrrrróz dopadł ekipę. A co u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 10.12.2002 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 u mnie pozostało tylko uwiecznić na fotografi dla potomnych stan jaki teraz jest - dach pokryty - i iść na zasłużony zimowy wypoczynek Nic się nie przejmuj ida cieplejsze dni więc i u ciebie ekipa bedzie miała jescze co robic. http://www.smilies.nl/iconss/iconblock.gifhttp://www.smilies.nl/iconss/iconblock.gifhttp://www.smilies.nl/iconss/iconblock.gifhttp://www.smilies.nl/iconss/iconblock.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.12.2002 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 oby miała co robić i mogła to zrobić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts