Yacek 12.12.2002 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 dach u mnie kończyli jak było na minusie - tylko nie padało - zalezy pewnie od ludzi którzy to mają robic ...u mnie byli okejas !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 07.02.2003 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 a to link do miejsca gdzie można obejrzeć pare zdjątek z budowy(było jeszcze ciepło ) http://poczta.pnet.pl/~meleh/Dom/index.html Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.02.2003 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 a już miałam Ci napisać, że ukryłes zdjęcia w grupie kampinoskiej ale jednak są i tutaj na jakim etapie jestes teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 09.02.2003 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2003 Ivon, niedługo będe miał nowe zdjecia to dołącze je , dach pokryty- a tk to nic więcej się nie zmieniło od tego widoku co na zdjeciu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 16.02.2003 00:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2003 ) parę zdjęć dołączyłem, plany też, jak ktos ma ochotę - zapraszam .... http://poczta.pnet.pl/~meleh/Dom/index.html [ Ta wiadomość była edytowana przez: Yacek dnia 2003-02-16 01:45 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.05.2003 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2003 hallo, jesteś tu jeszcze czasami??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 25.05.2003 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2003 ...przepraszam , czasmi tak ale baaaaardzo rzdko ostatnio- zmiany ,zmiany,zmiany.........tak najkrócej moge to określic, jeszcze żyję i mam nadzieje jeszcze długo DAM RADE ):smile:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.05.2003 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 to w takim wypadku życzę Ci wszystkiego dobrego i obyś czasem miał chwilke odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 18.11.2003 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 .........ale juz wiem muszem sprzedać i jest mi z tym bardzo źle..... ale mam nadzieje że jeszcze kiedyś do was trafię z lepszymi możliwościami, wszystko płynie jak to powiedział kiedyś mądry człowiek, u mnie też - szkoda że w złą stonę obecnie, ale mam nadzieję. Pozdrawiam wszystkich budujących, forumowiczów którzy maja zamiar budować i wszelkiej maści innych napaleńców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2003 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Yacek Tak długo Cię tu nie było i takie wieści. Bardzo mi przykro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.11.2003 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Yacku to przykro, że się tak porobiło ale zawsze przecież możesz z nami pogadać - czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.12.2003 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 Yacek - przykro mi bardzo a ja tu z taką nowiną.......pamietasz nasze terminy....mnie udało się przeprowadzić ....dzieci ubierają dziś choinkę w NOWYM DOMU !!!!! życzę Ci aby Nowy Rok był lepszy od poprzedniego.......i oby przyszła budowa (mam nadzieję) miała szczęśliwe zakończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 20.04.2005 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 no i znowu szukam działki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.04.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Witaj a więc cos się znów zaczyna dziać...... pisz coś czasami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.04.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Yacek - świetnie Fajnie znowu Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 21.04.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 no i znowu szukam działki.... A gdzie tym razem szukasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 22.04.2005 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 nie gdzie tylko za ile ?? lepiej postawione pytanie, pisał będę - taką mam nadzieje. W sprzedazy też już jestem zaprawiony, w budowie też - tym razem pójdę na szkelety.. pozdrawiam wszystkich starych i nowych forumowu\iczów którzy tu do mnie zajrzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts