kate74 21.02.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 oto moja psina sznaucerka olbrzymka , była pierwszym lokatorem w nowym domkuhttp://foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=1&id=35639&r=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 25.02.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 kate74, pokaż tą swoją sunię, link który podałaś jest do onetu ale przed zalogowaniem. Najpierw się zaloguj a potem wskaż zdjęcie. Sama mam sznaucerkę olbrzyma i jestem ciekawa Twojej. Pozdrówka i drapańsko za uszkiem dla suni a tu moja psica: http://sting.sqlab.com.pl/~ewa/sonia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate74 28.02.2005 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witam!!udło mi sie teraz widać mojego psiaka w całej okazałości. To jest pies z charakterem.http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=35639&grupa=13&kat=0&a=kate1974Ma dopiero 8m-cy i nie była jeszcze u fryzjera.Zastanawiam się, kiedy najlepiej ją obciąć hmmm...ale musze jeszcze troszke poczekać by zrobiło sie cieplej.Następne fotki postaram sie zamieścić w najbliższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 05.03.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 kate, śliczności a po fryzjerze nie zdziw się jak będzie "zawstydzona" golizną. Moją zawsze muszę chwalić że ślicznie wygląda bo normalnie się chowa się po kątach uspokaja się dopiero jak cała rodzinka ją wygłaszcze i wychwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.03.2005 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Nie wiem czy wiecie (sprawa hodowcy-sprzedawcy) że - niestety ta odmiana sznaucera- często ślepnie.Spotkałem już takich kilka, dlatego kupiłem miniaturę.Ma 11 lat, mały rozmiar i ogromne serce.Strzyżenie - pamiętajcie z doświadczenia.Jeśli pierwsze będzie bez stresu u fachowca, każde następne będzie normalne. A jeśli nie to gehenna(wiązanie do kaloryfera, przekupstwo itd...I uczcie czesania od małego, ale bez szarpania i stresu.Bo potem zeżre każdą szczotkę.A nie czesane mają na brodzie i łapach kołtun, z którym radzi sobie tylko fryzjer, niestety wygląda szpetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 16.03.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 kate, śliczności a po fryzjerze nie zdziw się jak będzie "zawstydzona" golizną. Moją zawsze muszę chwalić że ślicznie wygląda bo normalnie się chowa się po kątach uspokaja się dopiero jak cała rodzinka ją wygłaszcze i wychwali Bywa różnie. Nasz mikrus po strzyżeniu wyraźnie się ożywia i nabiera ochoty do biegania. Naturysta jaki, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 17.03.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Bywa różnie. Nasz mikrus po strzyżeniu wyraźnie się ożywia i nabiera ochoty do biegania. Naturysta jaki, czy co? kolega ma też miniaturkę ale szczekliwe to to jest strasznie ja natomiast nie wyobrażam sobie małego psa w swoim domu, zawsze były to duże rasy... co do strzyżenia to nie ma stresu, po strzyżeniu też tylko wstydliwa jakaś jest, może dlatego że dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zina 22.03.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Piękna ta twoja sunia! Jak się błyszczy :0 Ja też mam sznaucerki olbrzymy-dwa samce. Moje mają 5 lat. Niestety mieszkają na polu i raczej ich nie strzyge. Ot takie małe podcinanie i trymowanie. Może dlatego wyglądają jak dwa diabły. Tak naprawde to są prawdziwe aniołki... Zdecydowanie sokojne i wyważone tylko troche ogród dewastują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 23.04.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 My też mamy sznaucerkę miniaturkę, wabi się Daisy. Jest urocza i rozszczekana, że hej. Ale nie sprawdza się przysłowie jak pies z kotem. Zresztą zobaczcie sami.DaisyPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 27.04.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Wszystkim powtarzam, że sznaucery są wspaniałe - duże i małe. Ale mi się zrymowało! To też sznaucer, tylko biały. Ostatnio mu jakiś olbrzym chciał odgryźć ogon. Krew się lała ... http://przedworski.waw.pl/sapi/slides/021_18.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate74 01.08.2005 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 kate, śliczności a po fryzjerze nie zdziw się jak będzie "zawstydzona" golizną. Moją zawsze muszę chwalić że ślicznie wygląda bo normalnie się chowa się po kątach uspokaja się dopiero jak cała rodzinka ją wygłaszcze i wychwali Witam!! Własnie moja psina skończyła rok i była już dwa razy u fryzjera strasznie to lubi. Obecnie ma lekkiego bzika na punkcie kamieni uwielbia je nosić w zębach , podrzucać , generalnie bawić sie .Jest jednak jeden problem znosi to wszystko do domu i wypuszcza z pyska wprost na podłogę z płytek . Już przeżyłam kilka razy horror z tego powodu.Jest kochanym psiakiem , bardzo oddanym właścicielom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 01.08.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Może kup gumowe kółko. Kamienie nie są dobre i dla zębów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.08.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 No to jeszcze moj sznauci do kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 01.08.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 To jest broda! "My" mamy marniejszą, ale ...http://przedworski.waw.pl/sapi/thumbs/012_10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.08.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Twoje slicznosci jest w niemieckim "typie", jest mniej owlosiony ale za to szorstki i lepszy w pielegnacji Moj jest "amerykaniec", wiecej wlosa ale sama wata bobiczek, wszystkie sznauci niezaleznie od wzrostu sa "narazone" - genetycznie uwarunkowanie - na choroby oczu, zacme, jaskre itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts