Paweł i Magdalena 21.02.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 dom na trasie Łódź - Rawa Mazowieckalub jak kto woli koleją - Koluszki - Skierniewice miejscowość Rogówteren nie grodzony media nie doprowadzone (papierologia przygotowana) moge podesłać projekt i arkusz exel z materiałami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł i Magdalena 23.02.2005 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 nie ma odważnych?no co wy?ja juz sie powoli szukuje a ekipy milczą ... dziwne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek____37 23.02.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 witam jak nie ma chętnych to ja sie zgłosze ale pierwszeprosze przesłać projekt na adres [email protected]abym mógł sie z nim zapoznać . wtenczas podam orientacyjną cene za robocizne. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł i Magdalena 24.02.2005 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 1 chętny - wyposażony w materiały do wycen .. Kto następny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3xM 25.02.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Witaj, śledzę ten post z pewnym niepokojem, ja też będę potrzebowała ekipy - mój dom to będzie stał za Konstantynowem -trasa na Lutomiersk- ciekwawe, chyba lepiej będzie popytać w okolicy kto stawiał tam domy i poszukać na miejscu, albo lepiej popytac w gminie, bo tam wszyscy wiedzą o wszystkich. Powodzenia Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasko1719499723 25.02.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Witam ja buduje dom pod kwiatkowicami i proponuje ci inspektora ze starostwa ( spytaj sie starostwie czy mają jakiegoś znajomego )będzie szybcij i taniej.Tacy inspektorzy mają wlasnych znajomych (firmy budowlane) i latwiej bedzie ci odać budowe ( oni fuch nie mogą puścić ) pozdrowienia jasko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł i Magdalena 25.02.2005 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 witajcie No coż ja stawiam a Rogowie za Brzezinami trasa na Rawe Mazowiecką.Na miejscu mam wytwórnie BK - Pezam i tartak.Ale ekip ... jakoś brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 01.03.2005 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 "na targu tłumy,tylko ludzi nie widać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawo 14.03.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Buduję w Koluszkach.Zaczynałem swoją przygodę z chałupką podobnie.Wydzwaniałem, umawiałem się z ekipami ale panowie trochę mnie irytowali brakiem dyscypliny i mimo, ze już byłem po słowie ze znajomymi, to nie mogłem dalej czekać i zacząłem sam ( z dobrym majstrem). Buduję "metoda gospodarczą" i zbliżam się do końca.Mimo to zachowałem gdzieś w notesie kilka telefonów do tzw. solidnych ekip. Jesli jesteście nadal zainteresowani poszperam w notatkach. Pozdrawiam slawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts