gosia1719499730 14.07.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 http://foto.onet.pl/upload/44/56/_505239_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.07.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 chyba moge zdradzic, ze na forum jest jaskowawieloletnia,znawczyni i hodowca dogów niemieckich Mysle ze najlepiej o rasie, to ona Wam opowie Ja, ze swojej strony dodam tylko tyle - jezeli chcecie miec psa oddanego az do bólu, wezcie doga Ja, nie jestem najlepszym przykładem, bo moja Uzyca tak naprawde ma miejsce w moim sercu na równi z moimi Dzieciowymi Szkodnikami :wink:tak, ze w tym temacie mozna mnie uznac za nieszkodliwa dozia wariatke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.07.2005 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Gosia piekna ta Twoja Urka Ciekawe gdzie ta znawczyni się ukrywa Mam nadzieję że nasze marzenie też się w końcu spełni i zamieszka z nami taki piękny piesek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.07.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Gosia piekna ta Twoja Urka Ciekawe gdzie ta znawczyni się ukrywa Mam nadzieję że nasze marzenie też się w końcu spełni i zamieszka z nami taki piękny piesek Aga J.Gna liscie o dogach, dziewczyna musi oddac doga niemieckiego na warunkach hodowlanych.Cudna, dozyca 12 miesieczna, Baghera( nie wiem czy dobrze pamietam imie)moze sie zastanowicie?a, odnosnie Urki, to dziekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.07.2005 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Gosia dzieki za info ale po 1 chcemy psa, po 2 nie wiem czy kiedykolwiek zdecydujemye się na hodowlę to jest jedna obowiązek ( chociaż czasami męzowi przemyka przez głowę - co ja skutecznie wybijam ) po 3 pies musi być z nami od małego szczeniaka, moja starsza córka miała jedną przygodę i jest strasznie nieufna Zresztą mąż raczej też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.07.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Gosia dzieki za info ale po 1 chcemy psa, po 2 nie wiem czy kiedykolwiek zdecydujemye się na hodowlę to jest jedna obowiązek ( chociaż czasami męzowi przemyka przez głowę - co ja skutecznie wybijam ) po 3 pies musi być z nami od małego szczeniaka, moja starsza córka miała jedną przygodę i jest strasznie nieufna Zresztą mąż raczej też.Jasne, tak tylko zapytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 14.07.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 gosi@, dawno tu nie zaglądałam i umknęło mi, że się tu wpisywałaś . Urka urocza-nie przypomina Burka. Czekam oczywiście, że więcej o niej opowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.07.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 gosi@, dawno tu nie zaglądałam i umknęło mi, że się tu wpisywałaś . Urka urocza-nie przypomina Burka. Czekam oczywiście, że więcej o niej opowiesz.No, coz Urka-Burka tak ma w rodowodzie Pochodzi z hodowli Kuznia Napoleońska w Warszawie, a hodowca jest Asia Gabrysiak, nazywana Dobym Dozym Duchem tak naprawde, to miałam ogromnego farta, ze do niej trafilam.U nas w domu, mial byc pies Tosa Inu, i dopiero w ostatnim momencie okazało sie , ze mimo długich rozmów pzreprowadzonych, z hodowca, ja nic nie wiem co rasie W ten sposób, wróciłam do dzieciecych marzen, Zafascynowana dogiem w Panu Samochodziku :oops:pragnełam kiedys DOGA.Po pzreprowadzonym wywiadzie miałam pewnosc, dozysko i tylko dozysko, ma sie pojawic w domu.Po drodze prawie rozwód maz nie podzielał mojej miłosci do Wielkich Dunczyków córa miala 18 m,i według moich znajomych, znowu mi odbiło a, zapomniałam napisac, ze mam 2 koty, balisjakiego Herhora Hegemona i Siersciuche persice.Duzo, by jeszcze pisac......a w skrócie powiem, ze zakochałam sie w Maciejce mamie Urki, a ze Maciejka, miała miec ostatni raz dzieci, to pojawiła sie 6 miesiecy temu Urencja Pojawiła i........wzbudziła chec na jeszcze jednego doga ufff, ale duzo, mam nadzieje ze Was nie zameczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 15.07.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Aga J.Gna liscie o dogach, dziewczyna musi oddac doga niemieckiego na warunkach hodowlanych.Cudna, dozyca 12 miesieczna, Baghera( nie wiem czy dobrze pamietam imie)moze sie zastanowicie?a, odnosnie Urki, to dziekujemy Przepraszam, że tak wpadnę w pół słowa, ale zainteresowała informacja o dożycy do oddania, gdzie można się coś bliżej dowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.07.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Aga J.Gna liscie o dogach, dziewczyna musi oddac doga niemieckiego na warunkach hodowlanych.Cudna, dozyca 12 miesieczna, Baghera( nie wiem czy dobrze pamietam imie)moze sie zastanowicie?a, odnosnie Urki, to dziekujemy Przepraszam, że tak wpadnę w pół słowa, ale zainteresowała informacja o dożycy do oddania, gdzie można się coś bliżej dowiedzieć?Podam Ci maila, do włascicielki, tylko zapytam czy moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 15.07.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.07.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Dzięki wielkie Nie ma sprawy,a myslisz o psie dla siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 15.07.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Dla siebie oczywiście, do mojego nowiutkiego domu. Chętnie wezmę już odhowanego psa, a jeszcze chętniej sukę, bo na takie maleństwa 8-tygodniowe nie jestem w stanie poświęcić odpowiednio dużo czasu, a przy tym te zniszczenia...A poza tym żal mi strasznie takich psów, które ktoś musi, często z niezależnych od siebie przyczyn oddać. Boje się tylko jak zniesie ona adopcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.07.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Dla siebie oczywiście, do mojego nowiutkiego domu. Chętnie wezmę już odhowanego psa, a jeszcze chętniej sukę, bo na takie maleństwa 8-tygodniowe nie jestem w stanie poświęcić odpowiednio dużo czasu, a przy tym te zniszczenia... A poza tym żal mi strasznie takich psów, które ktoś musi, często z niezależnych od siebie przyczyn oddać. Boje się tylko jak zniesie ona adopcjeOna ma podobno cudowny charakter, dog dojrzewa długo do 2 lat, tak ze mysle ze nia nie powinno byc problemu.Ma ciete ucho i jest słodka, gdybym juz miała dom, pewnie bym ja wzieła.czeka na odpowiedz włascicielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 15.07.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 powiedz mi jeszcze gdzie to jest, bo zapomniałam o transporcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.07.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 powiedz mi jeszcze gdzie to jest, bo zapomniałam o transporcieO, rany Iza chyba jest z Wrocławia?nie, nie wiem, zapytam, ale psa zawsze ktos Ci moze podrzucic, sadze, ze Iza i tak dokładniebedzie Cie chciała poznac nim odda Bagere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 15.07.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Ja jestem z Krakowa, to jeszcze nie jest tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiu_lek 15.07.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Gosiu - Urka cudowna, ach jak ja lubię te uszka w płomyczek.... a w domu mam smętne naleśniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 15.07.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 no proszę, jak nam kącik doga ożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.07.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Gosiu - Urka cudowna, ach jak ja lubię te uszka w płomyczek.... a w domu mam smętne naleśniki... Ja. tez lubie, oj ja lubie. te jej płomyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts