Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dog Niemiecki

Aga J.G

Recommended Posts

• Odpowiedzi 112
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

chyba moge zdradzic, ze na forum jest jaskowawieloletnia,znawczyni i hodowca dogów niemieckich :) Mysle ze najlepiej o rasie, to ona Wam opowie :p Ja, ze swojej strony dodam tylko tyle

- jezeli chcecie miec psa oddanego az do bólu, wezcie doga :p

Ja, nie jestem najlepszym przykładem, bo moja Uzyca tak naprawde ma miejsce w moim sercu na równi z moimi Dzieciowymi Szkodnikami :wink:tak, ze w tym temacie mozna mnie uznac za nieszkodliwa dozia wariatke :oops: :wink:

Gosia piekna ta Twoja Urka :lol: :lol: :lol:

Ciekawe gdzie ta znawczyni się ukrywa :wink: :)

Mam nadzieję że nasze marzenie też się w końcu spełni i zamieszka z nami taki piękny piesek :lol:

Aga J.Gna liscie o dogach, dziewczyna musi oddac doga niemieckiego na warunkach hodowlanych.Cudna, dozyca 12 miesieczna, Baghera( nie wiem czy dobrze pamietam imie)moze sie zastanowicie?a, odnosnie Urki, to dziekujemy :p

Gosia dzieki za info ale po 1 chcemy psa,

po 2 nie wiem czy kiedykolwiek zdecydujemye się na hodowlę to jest jedna obowiązek ( chociaż czasami męzowi przemyka przez głowę :wink: :) - co ja skutecznie wybijam )

po 3 pies musi być z nami od małego szczeniaka, moja starsza córka miała jedną przygodę i jest strasznie nieufna :-? Zresztą mąż raczej też.

Gosia dzieki za info ale po 1 chcemy psa,

po 2 nie wiem czy kiedykolwiek zdecydujemye się na hodowlę to jest jedna obowiązek ( chociaż czasami męzowi przemyka przez głowę :wink: :) - co ja skutecznie wybijam )

po 3 pies musi być z nami od małego szczeniaka, moja starsza córka miała jedną przygodę i jest strasznie nieufna :-? Zresztą mąż raczej też.

Jasne, tak tylko zapytałam :)

gosi@, dawno tu nie zaglądałam i umknęło mi, że się tu wpisywałaś .

Urka urocza-nie przypomina Burka. :D

Czekam oczywiście, że więcej o niej opowiesz.

No, coz Urka-Burka tak ma w rodowodzie :p Pochodzi z hodowli Kuznia Napoleońska w Warszawie, a hodowca jest Asia Gabrysiak, nazywana Dobym Dozym Duchem :) tak naprawde, to miałam ogromnego farta, ze do niej trafilam.U nas w domu, mial byc pies Tosa Inu, i dopiero w ostatnim momencie okazało sie , ze mimo długich rozmów pzreprowadzonych, z hodowca, ja nic nie wiem co rasie :evil: W ten sposób, wróciłam do dzieciecych marzen, :p Zafascynowana dogiem w Panu Samochodziku :p :oops:pragnełam kiedys DOGA.Po pzreprowadzonym wywiadzie :wink: miałam pewnosc, dozysko i tylko dozysko, ma sie pojawic w domu.Po drodze prawie rozwód :wink: maz nie podzielał mojej miłosci do Wielkich Dunczyków :roll: córa miala 18 m,i według moich znajomych, znowu mi odbiło :wink: a, zapomniałam napisac, ze mam 2 koty, balisjakiego Herhora Hegemona :D i Siersciuche persice.Duzo, by jeszcze pisac......a w skrócie powiem, ze zakochałam sie w Maciejce mamie Urki, a ze Maciejka, miała miec ostatni raz dzieci, to pojawiła sie 6 miesiecy temu Urencja :lol: Pojawiła i........wzbudziła chec na jeszcze jednego doga :wink: ufff, ale duzo, mam nadzieje ze Was nie zameczyłam

Aga J.Gna liscie o dogach, dziewczyna musi oddac doga niemieckiego na warunkach hodowlanych.Cudna, dozyca 12 miesieczna, Baghera( nie wiem czy dobrze pamietam imie)moze sie zastanowicie?a, odnosnie Urki, to dziekujemy :p

Przepraszam, że tak wpadnę w pół słowa, ale zainteresowała informacja o dożycy do oddania, gdzie można się coś bliżej dowiedzieć?

Przepraszam, że tak wpadnę w pół słowa, ale zainteresowała informacja o dożycy do oddania, gdzie można się coś bliżej dowiedzieć?

Podam Ci maila, do włascicielki, tylko zapytam czy moge

Dla siebie oczywiście, do mojego nowiutkiego domu. Chętnie wezmę już odhowanego psa, a jeszcze chętniej sukę, bo na takie maleństwa 8-tygodniowe nie jestem w stanie poświęcić odpowiednio dużo czasu, a przy tym te zniszczenia...

A poza tym żal mi strasznie takich psów, które ktoś musi, często z niezależnych od siebie przyczyn oddać. Boje się tylko jak zniesie ona adopcje

Dla siebie oczywiście, do mojego nowiutkiego domu. Chętnie wezmę już odhowanego psa, a jeszcze chętniej sukę, bo na takie maleństwa 8-tygodniowe nie jestem w stanie poświęcić odpowiednio dużo czasu, a przy tym te zniszczenia...

A poza tym żal mi strasznie takich psów, które ktoś musi, często z niezależnych od siebie przyczyn oddać. Boje się tylko jak zniesie ona adopcje

Ona ma podobno cudowny charakter, dog dojrzewa długo do 2 lat, tak ze mysle ze nia nie powinno byc problemu.Ma ciete ucho i jest słodka, gdybym juz miała dom, pewnie bym ja wzieła.czeka na odpowiedz włascicielki