Tommco 21.02.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Nie wiem, może podpadnę, ale ten post ma nie być polityczny, tylko rozrywkowy. Powiedzcie mi, czy lubicie nosić moherowe beety, w jakich kolorach Wam do twarzy, czy macie takie z antenkami, czy bez Tutaj jest mały przegląd beretów http://img235.exs.cx/img235/3779/partiamocherowychberetow6wy.jpg Pozdrawiam, T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.02.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Ja mam tenczowy. Ale zamiast moherowego wole z angoty Moherowy mam z antenka a z angory z pomponikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 21.02.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 brrrr.....,nie cierpie beretow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.02.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Beretów nie znoszę i nie noszę. Zdjęcie super.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 22.02.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 O tak , tęczowy wygladajacy jak rozklapciany naleśnik i wystajace dredy spod niego. do tego duzy bumbox na ramieniu. takie berety wprawiaja mnie w dobry nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 22.02.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Nie uchybiając nic Bambrom Poznańskim do ktorych sie zaliczam z racji pochodzenia jest powiedzenie Po czym poznasz bambra w lecie - po berecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 22.02.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Ja nie wiem, mi się wydawało, że beret musi być koniecznie jasnofioletowy (lila znaczy ), ewentualnie biały, wyczesany jak należy i wzmocniony od spodu flizeliną. Na zdjęciu są jakieś odszczepieńce. PS. Jesooo jakbym moją babcię z koleżankami widziała, ale ubaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 22.02.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Ojej, a ja noszę beret Taki filcowy w stylu angielsko - zuchowskim, Bezowy. Naciągam go na uszy i czoło, bo mam nawracające zatoki. Ale antenka nie wystaje. Co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.02.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Mela Abromba....Już Ty wiesz, co to znaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.02.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Abromba, bez antenki się nie liczy. W dodatku filcowy ? Nie po linii. Nie przyjmą Cię do Partii RM. PS: ja nie wiem, ale w sumie chyba powinnaś się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.02.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Nie noszę żadnych nakryć głowy, bo włosy mi od tego wychodziły Znaczy się wychodziły mi włosy z głowy zostawiając puste miejsca. Beretkę z antenką noszę tylko w sytuacjach awaryjnych, tzn. kiedy muszę przepychać kanalizę. Widział kto goscia od przepychania kanalizy BEZ BERETKI Z ANTENKĄ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.02.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Zdjęcie SUUUUUUUUUUUUUPER A tak nawiasem to radio ma głośnik a nie ryja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.02.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Beretkę z antenką noszę tylko w sytuacjach awaryjnych, tzn. kiedy muszę przepychać kanalizę. Widział kto goscia od przepychania kanalizy BEZ BERETKI Z ANTENKĄ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.02.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Jagno, czy będziesz? wiem że termin dla ciebie fatalny, ale może?Oczywiscie 5 marca na Kamionkowskiej!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.02.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Ojej, a ja noszę beret Taki filcowy w stylu angielsko - zuchowskim, Bezowy. Naciągam go na uszy i czoło, bo mam nawracające zatoki. Ale antenka nie wystaje. Co to znaczy? Ze nosisz go na lewa strone i antenka jest w srodku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 23.02.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Kolejny prowokatorski, bluźnierczy wątek! Redakcja powinna zareagować i usunąć stąd to plugastwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 23.02.2005 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Magdzie Tak właśnie myślałem...że zareagujesz w ten sposób. . . . . . . . . . . żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 23.02.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Wciornastek, jam z Wielkopolski... i mój tato często zwykł cytować owo powiedzonko. Nie słyszałam tej rymowanki chyba z 10 lat !!! Normalnie aż mi się ciepło na sercu zrobiło Pozdrówka ! Nie uchybiając nic Bambrom Poznańskim do ktorych sie zaliczam z racji pochodzenia jest powiedzenie Po czym poznasz bambra w lecie - po berecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 23.02.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 No ale poważnie - beret koniecznie lila-róż, do tego chustka na szyję ze sztucznego jedwabiu. I najlepiej fioletowa kurtka, z dwoma warstwami materiału na plecach, drugi do pierwszego przypięty guzikiem na wysokości pasa lub łopatek. A beret przed wyjściem do koscioła wymaga co najmniej pólgodzinnego szczotkowania, żeby się nie mechacił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.02.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Ja tam beretów nie lubie i nie noszę. Nawet z moheru i nawet fioletowych. Za to to "boskie" radio - UWIELBIAAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts