duduś 21.02.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Poszłam po wycenę kuchni i pan spytał mnie czy szafka narożna ma mieć drzwiczki łamane czy jedne - pełne. Chodzi dokładnie o to wcięcie w rogu - ponoć przy łamanym łatwiej sięgnąć do górnej szafki Co otym sądzicie?Mi osobiście podoba się jak są jedne drzwiczki ,bo może przy łamanych częściej psują się zawiasy?Jak sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia-rum 21.02.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Moja rada jeżeli dolna szafka diagonalna ( z 1 drzwiczkami) to i górna w takim samym kształcie - osobiscie mam diagonalną dolną i górna i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 22.02.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Poszłam po wycenę kuchni i pan spytał mnie czy szafka narożna ma mieć drzwiczki łamane czy jedne - pełne. Chodzi dokładnie o to wcięcie w rogu - ponoć przy łamanym łatwiej sięgnąć do górnej szafki Co otym sądzicie?Mi osobiście podoba się jak są jedne drzwiczki ,bo może przy łamanych częściej psują się zawiasy?Jak sądzicie? Z łamanymi jest dużo wygodniej. Zawiasy częściej się nie psują, może trochę trudniej je wyregulować, ale nie jest to niemożliwe. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damiang 22.02.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Może to zalezy jakie zawiasy. U nas takie drzwiczki łamane były pod zlewem narożnym i z powodu bezsensownej konstukcji zawiasów po paru latach używania musiałem średnio co 2 miesiące przykręcać drzwiczki bo wypadały z zawiasów.U mnie nigdy więcej takich drzwiczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 22.02.2005 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Dziękuję za rady a wszczeg agusi - rum z tymi szafkami diagonalnymi? to dobra uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts