kfiatas 22.02.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Witam Wszystkich Forumowiczów!!! Jesteśmy w pewnej kropce co nam spać nie daje tzn. mamy propozycję położebnia u nas wdomu tynków gipsowych ( na beton komórkowy ) ręcznie lub maszynowo ????? czy możecie wytoczyć jakieś konkretne argumenty za lub przeciw porównując oba sposoby kładzenia. Tynki kładzone ręcznie wydają się taniej ale czy na pewno ??? 18 zł za metr maszynowo z materiałem a 6 zł za metr ręcznie bez materiału . I co tu począć podzielcie się swoimi sugestiami. Bardzo Bardzo dziekujemy. Pozdrowiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekf 22.02.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 witamJa układałem tynk maszynowy {tańszy} ręcznie .Nakładałem kielnią ,ściągałem aluminiową łatą a gdy zaczynał twardnieć wygładzałem packą z gąbki i piórem lub pacą stalową. Wyszło OK i co ważne tanio .pozdrawiam. marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts