publo 13.08.2025 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Środa o 05:27 Witam oferuję pomoc dla budynku, szefów kamienic, bloków, hoteli, domów mogę pomóc pracę taką jaką ja wykonuje i mogę zaopatrzyć w pomidory do spaghetti hodowlane, w groch na grochówkę, ziemniaki na kluchy, i kury produkuje również własny tytoń i piwo. Jestem z Poznania i szukam osób z Wielkopolski, Kwileckiego,Wągrowca. Szukam zarządców bloków pałacy, zamków, kamienic ,domów. Mogę też trudno pomóc remont. Mogę pomóc stworzyć firmę windykacyjna taką samą jak moja. Windykacja zajmuje się odszkodowaniami, kredytami, kupnem i sprzedaża dlugów, licytacjami komorniczym, obrotem wierzytelnościami majątkowymi. Szukam połączenia które może mnie rzadko nocować najlepiej Wągrowiec, Wielkopolska Poznań lub blisko. Mogę również zaoferować ochronę własną mam pałke umiem prawo mogę wybronić okradanie, zły czyn. Piwa mogę zrobić nawet 1.200 litrów na miesiąc tytoniu mogę zrobić 3 kilogramy rocznie. Pomogę pałacom, zamką, blokom, hotelom, domom, halą, magazyną. Aktualnie buduje kurnik na kury więc będzie możliwe gotowanie potraw z kur. Mogę również pomóc naturalne środki przeciwbólowe takie jak czosnek hodowlany. Kontakt SMS 696-680-821 email [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/293363-pomoc-dla-maj%C4%85tku-prawnik-rolnikwindykacja-hodowla-pozna%C5%84-wielkopolskie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts