Gość 20.09.2002 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Zawsze w życiu kieruję się tzw. intuicją oraz tzw. natchnieniem i dlatego też całkiem spontanicznie wraz z chwilowym natchnieniem napisałam coś ( gdzie podałem 5 superowych powodów dla których warto mieć swój dom ).I jestem w 100 % pewna ,że wygram I nagrodę . Dodatkowo dopowiem że wszystkie osoby które już zapoznały się z moim tekstem uważają , że nikt mnie nie pokona , a jeśli nie wygram to dlatego , że KONKURS BYŁ ROBIONY POD KOGOŚ ! Dlatego apeluję do Redakcji Muratora o uczciwe podejście do Konkursu ! Nie brudzcie sobie wizerunku na który musieliście pracować 20 LAT !!! AFRODYTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 20.09.2002 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 On 2002-09-20 14:13, Anonymous wrote: KONKURS BYŁ ROBIONY POD KOGOŚ ! Skąd takie przypuszczenie? I zdradź wszystkim pod kogo. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: ryniu dnia 2002-09-20 14:20 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 20.09.2002 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Afrodyto, czy Ty czujesz się tak niedowartościowana, że potrzebne Ci są nagrody???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2002 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 A mnie się zdaje,że to facecik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 20.09.2002 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 ... znaczy Afrodyzjak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 22.09.2002 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2002 On 2002-09-20 14:13, Anonymous wrote: Zawsze w życiu kieruję się tzw. intuicją oraz tzw. natchnieniem i dlatego też całkiem spontanicznie wraz z chwilowym natchnieniem napisałam coś ( gdzie podałem 5 superowych powodów dla których warto mieć swój dom ).I jestem w 100 % pewna ,że wygram I nagrodę . Dodatkowo dopowiem że wszystkie osoby które już zapoznały się z moim tekstem uważają , że nikt mnie nie pokona , a jeśli nie wygram to dlatego , że KONKURS BYŁ ROBIONY POD KOGOŚ ! Dlatego apeluję do Redakcji Muratora o uczciwe podejście do Konkursu ! Nie brudzcie sobie wizerunku na który musieliście pracować 20 LAT !!! AFRODYTA Na 100% narobiłaś błędów ortograficznych i to zdecyduje o Twojej przegranej. Nie sądzę, żeby ktoś ustawiał konkurs, a Twoje myśli na pewno nie są zbyt odkrywcze. Uważaj, bo masz silną konkurencję. Ja chcę żonie wymienić 9 letnią Corollę na nową Borę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2002 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2002 nie, afric simone... z całym afro i butkami kosmatymi ps. dobrze napisałam?-afric czy afrique [ Ta Wiadomość była edytowana przez: opal dnia 2002-09-22 21:33 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.01.2003 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2003 Moja praca konkursowa1 Nie trzeba powtarzać nikomu, że najlepiej we własnym domu.2 Jak w bloku mieszkałem ogrodu ani garażu nie miałem. W lecie zamiast trawkę sobie kośić teściową musiałem znośić. W nocy nie spałem, bo samochodu pilnowałem.3 Żona ciągle narzekała: to, że kuchnia jest za mała to, że nie ma gdzie przyjmować gości to, że ją sąsiadka złości.4 Wysokie płaciliśmy rachunki za spartańskie warunki.5 Dzieci również w bloku mieszkać nie chciały muratora nam zaprenumerowały. Na własny domek była już pora wybraliśmy gotowy projekt muratora. Teraz we własnym domku mieszkamy i na nic nie narzekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZLOSLIWY 27.01.2003 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2003 Sądziłeś, że prenumerujesz muratora i kupiłeś gotowy projekt muratora to wygrasz Borusa? Naiiiiiiiiiiiiiiiiiwny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts