BNN 23.02.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Witam!Dostałam pocztą elektroniczną załączniki i nie mogę ich obejrzeć. Moja znajomość komputerowa jest niewielka.Załącznik oznaczony jest jako NewFolder.zip - WinRar.Czy potrzebny jest jakiś odpowiedni program? Czy można go ściągnąć nieodpłatnie z internetu? Korzystam z komputera w pracy i nie chciałabym zbytnio ingerować w istniejace oprogramowanie.Pomocy - BNN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 23.02.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Dostałeś załącznik który został spakowany przez program kompresujący ZIP i takim programem możesz ów plik rozpakować do stanu "używalności". Sprawdź, może ZIP-a masz u siebie.PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BNN 23.02.2005 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 A jak sprawdzić czy mam ZIP-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.02.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Przede wszystkim sprawdź, czy załącznik nie zawiera wirusa. Jeśli dostałaś go od kogoś znajomego, również to sprawdź. Na mojej poczcie jest ostatnio sporo nieznanych zip-ów.Jeśli nie masz programu dekompresującego, musisz go pobrać z Internetu.Do rozpakowywania ja używam darmowego 7-ZIP, do pobrania tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 23.02.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Szukaj w plikach na dysku zip, zip.exe, etc., jak znajdziesz to masz, a jak nie, to ponury63 pokazał Ci gdzie jest Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts