Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mając na względzie wyłącznie pojemność sali, zmuszeni jesteśmy zamknąć dzisiaj listę zgłoszeniową. Cieszymy się że tak licznie przybędziecie na spotkanie. Teraz prosimy:

- zapisanych zgłaszać na [email protected] informacje, jeśli przyjazd na spotkanie nie dojdzie do skutku.

- chętnych do zgłaszania się na listę rezerwową - nadal obowiązuje ten sam formularz. Poinformujemy e-mailem o możliwości wzięcia udziału w spotkaniu Forum, w miarę wolnych miejsc.

Pozdrawiamy

https://forum.murator.pl/topic/29379-zamykamy-list%C4%99-forumowicz%C3%B3w-na-ii-spotkanie-forum/

• Odpowiedzi 119
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A czy można gdzieś zobaczyć czy zgłoszenie na listę zostało przyjęte?

W końcu to tylko komputery i chciałabym wiedzieć, czy moje zgłoszenie zostało zarejestrowane, czy też muszę się wpychać na listę rezerwową :wink:

Jest Pan ostatnią osobą, która zgłosiła się przed zamknięciem forum.

No i prosze.. dowiedzieliśmy się że Redakcja zamyka nam forum :D :D :D

Ja też bym się chętnie dowiedziała , tym bardziej, ze zrobiłam mały żarcik przy zgłoszeniu :wink: - ale mam nadzieję, że samo zgłoszenie Redakcja potraktowała poważnie :) ! Czy będą listowne potwierdzenia?

no i stało się....

odcięta od internetu w domu, zagoniona w pracy.... nie dostrzegłam, że trzeba wypełnić jakis formularz.... na dodatek ostatnio zdrowie nie dopisuje.... jeszcze listę zamknięto... :cry:

w tym roku nie będzie mi dane uczestniczyć w zlocie forumowiczów.

Mam nadzieję, że jakośc tę stratę odrobię w czasie majówki dla grupy śląskiej. :)....

Pozdrawiam wszystkich, w tym przemiłą Redakcję.

gaga2

gaga2 - to niemożliwe II Spotkanie bez Ciebie :(

Może przemiła Redakcja :) uwzględni, że na liście chętnych zapisałaś się jako jedna z pierwszych :D

pozdrawiam

Edzia

Kochana Redakcjo prosze o dodatkowe miejsce dla gaga2... napewno sie jeszcze zmieści w slynnej sali w wiecznym remocie...

nie wyobrazam sobie aby dla osoby tak zasłużonej jak gaga2 w akcji dla Nikoli zabrakło miejsca na naszym spotkaniu...

Dziękujemy Przemiłej Redakcji :)

pozdrawiam

Edzia

A jeszcze my!!!!

2 polowy Wojty'ego razem - w komplecie :D :p

nie zglaszalismy sie wczesniej, bo chcielismy miec 100% pewnosc ze nie bedziemy musieli zrezygnowac... i dlatego nie wpisywalismy "martwych dusz".

Jak bede mogla sie dowiedziec, czy jestem na liscie, ew. liscie rezerwowej???

Dziękuje Przemiłej Redakcji za wysłuchanie naszych próśb w sprawie gaga2.

m.

Maksu kochany!!!

A moglbys szepnac slowko jeszcze w naszej sprawie???? :roll: :roll: :roll:

Bedziemy baaaaaardzo wdzieczni!!!!! :p :p :p

Bedziemy jechac z Wroclawia specjalnie na te kilka godzin na spotkanie, i datego bardzo nam zalezy zeby byc na liscie oficjalnej a nie tylko na rezerwowej.......

Dziękuje Przemiłej Redakcji za wysłuchanie naszych próśb w sprawie gaga2.

m.

Maksu kochany!!!

A moglbys szepnac slowko jeszcze w naszej sprawie???? :roll: :roll: :roll:

Bedziemy baaaaaardzo wdzieczni!!!!! :p :p :p

Bedziemy jechac z Wroclawia specjalnie na te kilka godzin na spotkanie, i datego bardzo nam zalezy zeby byc na liscie oficjalnej a nie tylko na rezerwowej.......

Przemiła Redakcjo... i co tu począć, skoro obie połówki Wojty tak ślicznie proszą, da się coś w tej sprawie zrobić???

m.

Droga Redakcjo,

Na formularzu zgłoszeniowym wpisałam 2 osoby towarzyszące, ale nie zaznaczyłam (nie było gdzie), że jedna z nich ma 2 lata :D

Czuję się w obowiązku to zgłosić, bo może nie należy go traktować jako pełnoprawnego uczestnika....

A może nie jest wskazane zabieranie dzieci ze sobą?

Choć uznaliśmy, że zabierzemy naszego synka, bo jest czynnym uczestnikiem budowy naszego domku: jego małe rączki wiele razy trzymały miarkę, poziomnicę, kielnię, nosiły piasek do zaprawy, cegły na płot (z niewielką pomocą większych dłoni :) ), w wieku 1,5 roku wiedział co należy zmieszać, żeby zrobić beton....

Maria

Dziękuję Szanownej Redakcji, i oczywiście podziękowania należą się Edzi i Maksiowi - że wstawiliście się za mną. Jest mi bardzo bardzo miło, że pamietacie o mnie, to taki miły początek dnia.... :D

Pozdrowienia i do zobaczenia na Zlocie :)

gaga2