Redakcja 23.02.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Mając na względzie wyłącznie pojemność sali, zmuszeni jesteśmy zamknąć dzisiaj listę zgłoszeniową. Cieszymy się że tak licznie przybędziecie na spotkanie. Teraz prosimy:- zapisanych zgłaszać na [email protected] informacje, jeśli przyjazd na spotkanie nie dojdzie do skutku.- chętnych do zgłaszania się na listę rezerwową - nadal obowiązuje ten sam formularz. Poinformujemy e-mailem o możliwości wzięcia udziału w spotkaniu Forum, w miarę wolnych miejsc.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.02.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 A czy można gdzieś zobaczyć czy zgłoszenie na listę zostało przyjęte? W końcu to tylko komputery i chciałabym wiedzieć, czy moje zgłoszenie zostało zarejestrowane, czy też muszę się wpychać na listę rezerwową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 23.02.2005 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Jest Pani na liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 23.02.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Wysyłałem dzisiaj. I jestem w kropce czy jestem na liście czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 23.02.2005 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Jest Pan ostatnią osobą, która zgłosiła się przed zamknięciem forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Jest Pan ostatnią osobą, która zgłosiła się przed zamknięciem forum. No i prosze.. dowiedzieliśmy się że Redakcja zamyka nam forum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 23.02.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Ja też bym się chętnie dowiedziała , tym bardziej, ze zrobiłam mały żarcik przy zgłoszeniu - ale mam nadzieję, że samo zgłoszenie Redakcja potraktowała poważnie ! Czy będą listowne potwierdzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 23.02.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Jest Pan ostatnią osobą, która zgłosiła się przed zamknięciem forum. To co teraz będzie z nami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 23.02.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 no i stało się.... odcięta od internetu w domu, zagoniona w pracy.... nie dostrzegłam, że trzeba wypełnić jakis formularz.... na dodatek ostatnio zdrowie nie dopisuje.... jeszcze listę zamknięto... w tym roku nie będzie mi dane uczestniczyć w zlocie forumowiczów. Mam nadzieję, że jakośc tę stratę odrobię w czasie majówki dla grupy śląskiej. .... Pozdrawiam wszystkich, w tym przemiłą Redakcję. gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.02.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 gaga2 - to niemożliwe II Spotkanie bez Ciebie Może przemiła Redakcja uwzględni, że na liście chętnych zapisałaś się jako jedna z pierwszych pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Kochana Redakcjo prosze o dodatkowe miejsce dla gaga2... napewno sie jeszcze zmieści w slynnej sali w wiecznym remocie...nie wyobrazam sobie aby dla osoby tak zasłużonej jak gaga2 w akcji dla Nikoli zabrakło miejsca na naszym spotkaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 23.02.2005 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Gaga2 będzie gościem specjalnym. Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.02.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Dziękujemy Przemiłej Redakcji pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.02.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 A jeszcze my!!!! 2 polowy Wojty'ego razem - w komplecie nie zglaszalismy sie wczesniej, bo chcielismy miec 100% pewnosc ze nie bedziemy musieli zrezygnowac... i dlatego nie wpisywalismy "martwych dusz". Jak bede mogla sie dowiedziec, czy jestem na liscie, ew. liscie rezerwowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 23.02.2005 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Prosimy wypełnić formularz, który jest teraz listą rezerwową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Dziękuje Przemiłej Redakcji za wysłuchanie naszych próśb w sprawie gaga2.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.02.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Dziękuje Przemiłej Redakcji za wysłuchanie naszych próśb w sprawie gaga2. m. Maksu kochany!!! A moglbys szepnac slowko jeszcze w naszej sprawie???? Bedziemy baaaaaardzo wdzieczni!!!!! Bedziemy jechac z Wroclawia specjalnie na te kilka godzin na spotkanie, i datego bardzo nam zalezy zeby byc na liscie oficjalnej a nie tylko na rezerwowej....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Dziękuje Przemiłej Redakcji za wysłuchanie naszych próśb w sprawie gaga2. m. Maksu kochany!!! A moglbys szepnac slowko jeszcze w naszej sprawie???? Bedziemy baaaaaardzo wdzieczni!!!!! Bedziemy jechac z Wroclawia specjalnie na te kilka godzin na spotkanie, i datego bardzo nam zalezy zeby byc na liscie oficjalnej a nie tylko na rezerwowej....... Przemiła Redakcjo... i co tu począć, skoro obie połówki Wojty tak ślicznie proszą, da się coś w tej sprawie zrobić??? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 24.02.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Droga Redakcjo, Na formularzu zgłoszeniowym wpisałam 2 osoby towarzyszące, ale nie zaznaczyłam (nie było gdzie), że jedna z nich ma 2 lata Czuję się w obowiązku to zgłosić, bo może nie należy go traktować jako pełnoprawnego uczestnika.... A może nie jest wskazane zabieranie dzieci ze sobą? Choć uznaliśmy, że zabierzemy naszego synka, bo jest czynnym uczestnikiem budowy naszego domku: jego małe rączki wiele razy trzymały miarkę, poziomnicę, kielnię, nosiły piasek do zaprawy, cegły na płot (z niewielką pomocą większych dłoni ), w wieku 1,5 roku wiedział co należy zmieszać, żeby zrobić beton.... Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 24.02.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Dziękuję Szanownej Redakcji, i oczywiście podziękowania należą się Edzi i Maksiowi - że wstawiliście się za mną. Jest mi bardzo bardzo miło, że pamietacie o mnie, to taki miły początek dnia.... Pozdrowienia i do zobaczenia na Zlocie gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts