Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zamykamy listę forumowiczów na II Spotkanie Forum

Recommended Posts

Mając na względzie wyłącznie pojemność sali, zmuszeni jesteśmy zamknąć dzisiaj listę zgłoszeniową. Cieszymy się że tak licznie przybędziecie na spotkanie. Teraz prosimy:

- zapisanych zgłaszać na [email protected] informacje, jeśli przyjazd na spotkanie nie dojdzie do skutku.

- chętnych do zgłaszania się na listę rezerwową - nadal obowiązuje ten sam formularz. Poinformujemy e-mailem o możliwości wzięcia udziału w spotkaniu Forum, w miarę wolnych miejsc.

Pozdrawiamy

• Odpowiedzi 119
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no i stało się....

odcięta od internetu w domu, zagoniona w pracy.... nie dostrzegłam, że trzeba wypełnić jakis formularz.... na dodatek ostatnio zdrowie nie dopisuje.... jeszcze listę zamknięto... :cry:

w tym roku nie będzie mi dane uczestniczyć w zlocie forumowiczów.

Mam nadzieję, że jakośc tę stratę odrobię w czasie majówki dla grupy śląskiej. :)....

Pozdrawiam wszystkich, w tym przemiłą Redakcję.

gaga2

gaga2 - to niemożliwe II Spotkanie bez Ciebie :(

Może przemiła Redakcja :) uwzględni, że na liście chętnych zapisałaś się jako jedna z pierwszych :D

pozdrawiam

Edzia

A jeszcze my!!!!

2 polowy Wojty'ego razem - w komplecie :D :p

nie zglaszalismy sie wczesniej, bo chcielismy miec 100% pewnosc ze nie bedziemy musieli zrezygnowac... i dlatego nie wpisywalismy "martwych dusz".

Jak bede mogla sie dowiedziec, czy jestem na liscie, ew. liscie rezerwowej???

Dziękuje Przemiłej Redakcji za wysłuchanie naszych próśb w sprawie gaga2.

m.

Maksu kochany!!!

A moglbys szepnac slowko jeszcze w naszej sprawie???? :roll: :roll: :roll:

Bedziemy baaaaaardzo wdzieczni!!!!! :p :p :p

Bedziemy jechac z Wroclawia specjalnie na te kilka godzin na spotkanie, i datego bardzo nam zalezy zeby byc na liscie oficjalnej a nie tylko na rezerwowej.......

Dziękuje Przemiłej Redakcji za wysłuchanie naszych próśb w sprawie gaga2.

m.

Maksu kochany!!!

A moglbys szepnac slowko jeszcze w naszej sprawie???? :roll: :roll: :roll:

Bedziemy baaaaaardzo wdzieczni!!!!! :p :p :p

Bedziemy jechac z Wroclawia specjalnie na te kilka godzin na spotkanie, i datego bardzo nam zalezy zeby byc na liscie oficjalnej a nie tylko na rezerwowej.......

Przemiła Redakcjo... i co tu począć, skoro obie połówki Wojty tak ślicznie proszą, da się coś w tej sprawie zrobić???

m.

Droga Redakcjo,

Na formularzu zgłoszeniowym wpisałam 2 osoby towarzyszące, ale nie zaznaczyłam (nie było gdzie), że jedna z nich ma 2 lata :D

Czuję się w obowiązku to zgłosić, bo może nie należy go traktować jako pełnoprawnego uczestnika....

A może nie jest wskazane zabieranie dzieci ze sobą?

Choć uznaliśmy, że zabierzemy naszego synka, bo jest czynnym uczestnikiem budowy naszego domku: jego małe rączki wiele razy trzymały miarkę, poziomnicę, kielnię, nosiły piasek do zaprawy, cegły na płot (z niewielką pomocą większych dłoni :) ), w wieku 1,5 roku wiedział co należy zmieszać, żeby zrobić beton....

Maria

Dziękuję Szanownej Redakcji, i oczywiście podziękowania należą się Edzi i Maksiowi - że wstawiliście się za mną. Jest mi bardzo bardzo miło, że pamietacie o mnie, to taki miły początek dnia.... :D

Pozdrowienia i do zobaczenia na Zlocie :)

gaga2