Aga J.G 03.03.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Maksiu jakoś daleko mamy do tej stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 03.03.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Maksiu widac tylko Ty zostales entuzjastą.... A ja już sama nie wiem, czy jestem entuzjastką ... Bo do tej pory byłam przekonana, że jestem entuzjastką i Forum i spotkania i nawet Redakcji (pomimo wpadek). Ale przez ostatnie dwa dni Redakcja usilnie pracowała nad tym, aby mnie wyprowadzić z błędu . Dzięki akcji edukacyjnej w listach prywatnych do mnie (sztuk 6) , dowiedziałam się, że entuzjastką nie jestem, baa - jestem jednostką szkodliwą społecznie, czego dowodem są moje wrogie wypowiedzi w tym wątku. W dodatku wypowiedzi niczym nie uzasadnione, bo powołuję się w nich na "absurdalne prawo, robiące tajemnicę ze wszystkiego" , i jeszcze w dodatku owo "absurdalne prawo" czynię " najwłaściwszą normą przyzwoitości i uczciwości". Tyle nowej wiedzy o sobie przez dwa dni... Aż migreny dostałam od przemyśleń... Jedynym światełkiem w tunelu jest wspaniałomyślność Redakcji nawet dla dla takich czarnych owiec, jak ja: "Chciałbym zauważyć, że z formalnego punktu widzenia nie spełniła Pani minimalnych wymogów rejestracji i w związku z tym nie ma Pani na liście uczestników forum. Oczywiście zapraszamy, bo takie niedopatrzenie nie jest dla nas powodem, by komuś odbierać przyjemność uczestniczenia w spotkaniu. Proszę jednak rozważyć, jeśli nasza działanie w dobrej wierze na rzecz forumowiczów, znów miałoby być powodem Pani krzywdy, czy warto podejmować to ryzyko." Przejęta i wzruszona jestem dbałością Redakcji o moje dobro , dlatego od wczoraj siedzę i rozważam, "czy warto podejmować to ryzyko". W każdym razie, jeśli stwierdzę , że jednak warto, to jako osoba nie spełniająca minimalnych wymogów rejestracji, zasilę grono osób towarzyszących incognito. A kto będzie chciał, to mnie znajdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.03.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Ella: no ladne rzeczy tu przeczytalem, a wydawalo mi się ze juz mnie nic nie zaskoczy. Posluchaj mojego zdania jesli chcesz: założ sobie ze idziesz spotkać się ze znajomymi z forum, a nie z redakcją. Ja chetnie się z Tobą spotkampozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.03.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Poczytałąm i mam takie oczy Czasami jak oglądam zdjęcia w galeri to mi wypada szczęka, teraz wyszły mi oczy Ella podpisuje się pod tym co napisał Maksiu przyjedź dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Droga Redakcjo czy ja tez zdazylam sie zalapac na spotkanie w ilosci :sztuk 2???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 03.03.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Witaj Monis!! Mam nadzieje ze cie redakcja zapisala, bo my na pewno bedziemy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 03.03.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 a ja tak czytam i czytam - a gdzie ten formularz rezerwowy czy mozna się jeszcze zgłosic ???? tylko na goscinne występy może być bez krzesła na stojaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojteks69 04.03.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Droga Redakcjo, czy jest jeszcze jakiś cień szansy na dostanie się na spotkanie forum? Dziś dowiedziałem się, że potrzebne jest zgłoszenie za pomocą formularza w sieci. Ale ani formularza znaleźć nie mogę, ani - jak czytam - możliwości uczestniczenia na spotkaniu też za bardzo już nie ma... A z żoną bardzo chcieliśmy wziąć udział... Pozdrowienia dla wszystkich Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 04.03.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Maksiu widac tylko Ty zostales entuzjastą.... A ja już sama nie wiem, czy jestem entuzjastką ... Bo do tej pory byłam przekonana, że jestem entuzjastką i Forum i spotkania i nawet Redakcji (pomimo wpadek). Ale przez ostatnie dwa dni Redakcja usilnie pracowała nad tym, aby mnie wyprowadzić z błędu . Dzięki akcji edukacyjnej w listach prywatnych do mnie (sztuk 6) , dowiedziałam się, że entuzjastką nie jestem, baa - jestem jednostką szkodliwą społecznie, czego dowodem są moje wrogie wypowiedzi w tym wątku. W dodatku wypowiedzi niczym nie uzasadnione, bo powołuję się w nich na "absurdalne prawo, robiące tajemnicę ze wszystkiego" , i jeszcze w dodatku owo "absurdalne prawo" czynię " najwłaściwszą normą przyzwoitości i uczciwości". Tyle nowej wiedzy o sobie przez dwa dni... Aż migreny dostałam od przemyśleń... Jedynym światełkiem w tunelu jest wspaniałomyślność Redakcji nawet dla dla takich czarnych owiec, jak ja: "Chciałbym zauważyć, że z formalnego punktu widzenia nie spełniła Pani minimalnych wymogów rejestracji i w związku z tym nie ma Pani na liście uczestników forum. Oczywiście zapraszamy, bo takie niedopatrzenie nie jest dla nas powodem, by komuś odbierać przyjemność uczestniczenia w spotkaniu. Proszę jednak rozważyć, jeśli nasza działanie w dobrej wierze na rzecz forumowiczów, znów miałoby być powodem Pani krzywdy, czy warto podejmować to ryzyko." Przejęta i wzruszona jestem dbałością Redakcji o moje dobro , dlatego od wczoraj siedzę i rozważam, "czy warto podejmować to ryzyko". W każdym razie, jeśli stwierdzę , że jednak warto, to jako osoba nie spełniająca minimalnych wymogów rejestracji, zasilę grono osób towarzyszących incognito. A kto będzie chciał, to mnie znajdzie . O kurcze Ella, nie podejrzewalam Redakcji o taki emocjonalny i niepotrzebny komentarz! Nikt po twoich postach nie pownien w Redakcji poczuc sie dotkniety czy urazony , dziwne, dziwne... Skoro przeciez forum zaklada pewna doze anonimowosci i podajemy niki a nie nasze pelne personalia, a w dodatku jest jeszcze na to odpwoiednia ustawa o ochronie danych osobowych , do ktorej poprostu trzeba sie stosowac, czy to akceptujemy, czy nie (chocby i nawet byla absurdalna) to nie wiem o co te dąsy do Elli; moim zdaniem jej uwaga o wypisywaniu jedynie ników na identyfikatorach a nie pelnych danych jest w pelni uzasadniona. Pozdrawiam Ellu i mam nadzieje na spotkanko w sobote! Redakcjo to sobotnie spotkanko ma byc przeciez przyjemnoscia i dla Was i dla nas, wiec niech tak zostanie dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 04.03.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 redakcja nie odpowiada - zajęta ostatnimi przygotowaniami to chociaż może kto podpowie jak, gdzie i kiedy ta kamera on - line - co by gryżć paluchy i ludziów podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 04.03.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Droga Redakcjo, Ja wiem ze napewno wszystko dzialalo swietnie, ale bylbym wdzieczny jeslibyscie potwierdzili iz jestem wraz z zonka na liscie. Po prostu pomyslalem co mi zona zrobi jak zostaniemy zawroceni "spod drzwi" Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 04.03.2005 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Potwierdzamy obecność na liście. Bardzo cieszymy się ze spotkania forumowiczów i gorąco wszystkich zapraszamy. I jeszcze informacja: myślimy też o Waszych dzieciach. Będą dla nich konkursy i upominki.Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 04.03.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 z przykrością musze poinformować, że niestety ze względów zdrowotnych nie będę mogła przyjechać na spotkanie. Bardzo mi szkoda, tym bardziej, że wcześniej na prośbę Maksia i Edzi Redakcja specjalnie dla mnie zrobiła wyjątkek i znalazło się dla mnie miejsce... Przepraszam wszystkich za zamieszanie.... Ciągle mam jednak nadzieję, że uda mi się zorganizować nieformalne spotkanie w maju dla Grupy śląskiej i nie tylko. Pozdrawiam serdecznie. gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 04.03.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 no to klamka zapadła : biorę Nygusa ( prrrrawie 5 lat ) - niech się chłopak wciąga jeszcze raz - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 04.03.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 no to klamka zapadła : biorę Nygusa ( prrrrawie 5 lat ) - niech się chłopak wciąga Suuper! Moja córcia (też 5 lat) bardzo się martwiła czy będzie miała się z kim wygłupiać. Zapowiada się spore stadko dzieciaków "forumowych" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 04.03.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Rydzu po prawdzie to ja go biorę ekhem... dla kurażu bo nikogo nie znam zupełnie i na doczepkę sie wprosiłam ale też z duszą na ramieniu bo to przy okazji jaki blamaż wyjdzie a i może sie okazać, że słowo stało się ciałem i niektórzy to naprawdę " nie lubią dzieci " córka powiadasz hmmm... no jak ma takie bardziej "chłopaczyńskie zainteresowania" to dobrze będzie bo on do dziewczyń ( poki co ) nie teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.03.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Witaj Monis!! Mam nadzieje ze cie redakcja zapisala, bo my na pewno bedziemy!! Wlasnie dostalam potwierdzenie. BEDE!!! Podziekowania dla Redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.03.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Życzę wszystkim dobrej zabawy. Może w przyszłym roku uda mi się do was dołączyć.PozdrowieniaAgnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 04.03.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 No i niestety mnie też nie będzie. Wiedziałem o tym już wcześniej i nawet nie wysyłałem zgłoszenia. A i widzę że nawet jakbym był, strasznie dużo spośród najbliższych, że tak powiem wirtualnych znajomych, i tak bym nie spotkał - bo i Wy nie jedziecie... No to - dobrej zabawy życzę tym, co będą jutro u Gospodarza, i może do zobaczenia następnym razem... Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 05.03.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Mnie też niestety nie będzie.. Myślałem że już jestem zdrowy a jak się obudziłem dziś to niestety a nie będę przecież szedł i zarażał forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts