Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zamykamy listę forumowiczów na II Spotkanie Forum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 119
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Maksiu

widac tylko Ty zostales entuzjastą.... :lol: :lol:

A ja już sama nie wiem, czy jestem entuzjastką :roll: ...

Bo do tej pory byłam przekonana, że jestem entuzjastką i Forum i spotkania i nawet Redakcji (pomimo wpadek).

Ale przez ostatnie dwa dni Redakcja usilnie pracowała nad tym, aby mnie wyprowadzić z błędu . Dzięki akcji edukacyjnej w listach prywatnych do mnie (sztuk 6) , dowiedziałam się, że entuzjastką nie jestem, baa - jestem jednostką szkodliwą społecznie, czego dowodem są moje wrogie wypowiedzi w tym wątku. W dodatku wypowiedzi niczym nie uzasadnione, bo powołuję się w nich na "absurdalne prawo, robiące tajemnicę ze wszystkiego" , i jeszcze w dodatku owo "absurdalne prawo" czynię " najwłaściwszą normą przyzwoitości i uczciwości".

Tyle nowej wiedzy o sobie przez dwa dni... Aż migreny dostałam od przemyśleń...

Jedynym światełkiem w tunelu jest wspaniałomyślność Redakcji nawet dla dla takich czarnych owiec, jak ja:

"Chciałbym zauważyć, że z formalnego punktu widzenia nie spełniła Pani minimalnych wymogów rejestracji i w związku z tym nie ma Pani na liście uczestników forum. Oczywiście zapraszamy, bo takie niedopatrzenie nie jest dla nas powodem, by komuś odbierać przyjemność uczestniczenia w spotkaniu. Proszę jednak rozważyć, jeśli nasza działanie w dobrej wierze na rzecz forumowiczów, znów miałoby być powodem Pani krzywdy, czy warto podejmować to ryzyko."

Przejęta i wzruszona jestem dbałością Redakcji o moje dobro , dlatego od wczoraj siedzę i rozważam, "czy warto podejmować to ryzyko".

W każdym razie, jeśli stwierdzę , że jednak warto, to jako osoba nie spełniająca minimalnych wymogów rejestracji, zasilę grono osób towarzyszących incognito. A kto będzie chciał, to mnie znajdzie :wink: .

Ella: no ladne rzeczy tu przeczytalem, a wydawalo mi się ze juz mnie nic nie zaskoczy. Posluchaj mojego zdania jesli chcesz: założ sobie ze idziesz spotkać się ze znajomymi z forum, a nie z redakcją. Ja chetnie się z Tobą spotkam

pozdrawiam

m.

Droga Redakcjo,

czy jest jeszcze jakiś cień szansy na dostanie się na spotkanie forum?

Dziś dowiedziałem się, że potrzebne jest zgłoszenie za pomocą formularza w sieci. Ale ani formularza znaleźć nie mogę, ani - jak czytam - możliwości uczestniczenia na spotkaniu też za bardzo już nie ma... :cry:

A z żoną bardzo chcieliśmy wziąć udział...

Pozdrowienia dla wszystkich

Wojtek

Maksiu

widac tylko Ty zostales entuzjastą.... :lol: :lol:

A ja już sama nie wiem, czy jestem entuzjastką :roll: ...

Bo do tej pory byłam przekonana, że jestem entuzjastką i Forum i spotkania i nawet Redakcji (pomimo wpadek).

Ale przez ostatnie dwa dni Redakcja usilnie pracowała nad tym, aby mnie wyprowadzić z błędu . Dzięki akcji edukacyjnej w listach prywatnych do mnie (sztuk 6) , dowiedziałam się, że entuzjastką nie jestem, baa - jestem jednostką szkodliwą społecznie, czego dowodem są moje wrogie wypowiedzi w tym wątku. W dodatku wypowiedzi niczym nie uzasadnione, bo powołuję się w nich na "absurdalne prawo, robiące tajemnicę ze wszystkiego" , i jeszcze w dodatku owo "absurdalne prawo" czynię " najwłaściwszą normą przyzwoitości i uczciwości".

Tyle nowej wiedzy o sobie przez dwa dni... Aż migreny dostałam od przemyśleń...

Jedynym światełkiem w tunelu jest wspaniałomyślność Redakcji nawet dla dla takich czarnych owiec, jak ja:

"Chciałbym zauważyć, że z formalnego punktu widzenia nie spełniła Pani minimalnych wymogów rejestracji i w związku z tym nie ma Pani na liście uczestników forum. Oczywiście zapraszamy, bo takie niedopatrzenie nie jest dla nas powodem, by komuś odbierać przyjemność uczestniczenia w spotkaniu. Proszę jednak rozważyć, jeśli nasza działanie w dobrej wierze na rzecz forumowiczów, znów miałoby być powodem Pani krzywdy, czy warto podejmować to ryzyko."

Przejęta i wzruszona jestem dbałością Redakcji o moje dobro , dlatego od wczoraj siedzę i rozważam, "czy warto podejmować to ryzyko".

W każdym razie, jeśli stwierdzę , że jednak warto, to jako osoba nie spełniająca minimalnych wymogów rejestracji, zasilę grono osób towarzyszących incognito. A kto będzie chciał, to mnie znajdzie :wink: .

O kurcze Ella, nie podejrzewalam Redakcji o taki emocjonalny i niepotrzebny komentarz! Nikt po twoich postach nie pownien w Redakcji poczuc sie dotkniety czy urazony :wink: , dziwne, dziwne...

Skoro przeciez forum zaklada pewna doze anonimowosci i podajemy niki a nie nasze pelne personalia, a w dodatku jest jeszcze na to odpwoiednia ustawa o ochronie danych osobowych , do ktorej poprostu trzeba sie stosowac, czy to akceptujemy, czy nie (chocby i nawet byla absurdalna) to nie wiem o co te dąsy do Elli; moim zdaniem jej uwaga o wypisywaniu jedynie ników na identyfikatorach a nie pelnych danych jest w pelni uzasadniona. Pozdrawiam Ellu i mam nadzieje na spotkanko w sobote!

Redakcjo to sobotnie spotkanko ma byc przeciez przyjemnoscia i dla Was i dla nas, wiec niech tak zostanie dobrze? :lol:

z przykrością musze poinformować, że niestety ze względów zdrowotnych nie będę mogła przyjechać na spotkanie. Bardzo mi szkoda, tym bardziej, że wcześniej na prośbę Maksia i Edzi Redakcja specjalnie dla mnie zrobiła wyjątkek i znalazło się dla mnie miejsce... Przepraszam wszystkich za zamieszanie....

Ciągle mam jednak nadzieję, że uda mi się zorganizować nieformalne spotkanie w maju dla Grupy śląskiej i nie tylko. :)

Pozdrawiam serdecznie.

gaga2

Rydzu :D

po prawdzie to ja go biorę ekhem... dla kurażu :wink: bo nikogo nie znam zupełnie i na doczepkę sie wprosiłam :-?

ale też z duszą na ramieniu :cry: bo to przy okazji jaki blamaż wyjdzie :oops: a i może sie okazać, że słowo stało się ciałem :wink: i niektórzy to naprawdę " nie lubią dzieci " :wink:

córka powiadasz :-? hmmm... :lol: no jak ma takie bardziej "chłopaczyńskie zainteresowania" :wink: to dobrze będzie bo on do dziewczyń ( poki co :wink: ) nie teges :lol:

No i niestety mnie też nie będzie. :( Wiedziałem o tym już wcześniej i nawet nie wysyłałem zgłoszenia. A i widzę że nawet jakbym był, strasznie dużo spośród najbliższych, że tak powiem wirtualnych znajomych, i tak bym nie spotkał - bo i Wy nie jedziecie... :( :( :(

No to - dobrej zabawy życzę tym, co będą jutro u Gospodarza, i może do zobaczenia następnym razem...

Hej!