pfox 20.09.2002 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Czy ktoś z Forumowiczów wie jaka firma produkuje "tynk gliniany" ??? (mam na myśli ten, o którym swego czasu wspomniał na swych łamach Murator jednocześnie wywijając się z podania "konkretu"). Może ktoś z Was nawet "to" widział w czasie biegania za swoją budową ? Proszę o donos w tej sprawie. Pozdrawiam ciepło - pfox (przyda się tym, co się na zimę jeszcze nie pozamykali). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pfox 02.10.2002 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 No i co ? Nikt niczego nie widział i nie słyszał ??? No tak, ciężej jast wrócić do natury niźli się było od niej oderwać. Bądźcie czujni - bardzo Was o to proszę. Pozdrawiam - pfox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2002 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 odpowiedź znajdziesz na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pfox 12.10.2002 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2002 Info o tynku glinianym było w "Muratorze" nr 6/21. Na razie tyle wiem, ale egzemplarza tego numeru ( aby tona własne oczy srwierdzić ) na razie nie mam. pfox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pfox 22.10.2002 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 Cześć, zainteresowanych tynkiem z gliny odsyłam na stronę http://www.bayosan.pl . Pozdrawiam - pfox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts