Japer 23.02.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 W latach 1993-2003 korzystałem z ulgi mieszkaniowej płacąc tzw. normatyw za mieszkanie spółdzielcze.W ubiegłym roku "oddałem" spółdzielni nie spłacone mieszkanie, otrzymując zwrot wkładu - ok. 30 tys.pln, potwierdzone dokumentem PIT-14.Zgodnie z moją dokumentacją w w/w okresie odliczyłem, na początku od dochodu, później od podatku, ok. 20 tys. pln. Pytanie jest takie, czy mam zwrócić kwotę faktycznie odliczoną, czy tez wykazaną przez Spóldzielnię w PIT-14. Drugi problem, to do czego doliczyć tę kwotę, do dochodu, czy też podatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Japer 23.02.2005 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Witam ponownie Nikt nie wie? Proszę o jakieś komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts