osowa 24.02.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Powiem szczerze – nie mam ochoty wypowiadać się wątkach brzmiących w ten sposób . Ale , naprawdę czasami buzia mi się uśmiecha bardzo ... Szczególnie teraz – mój wątek – twój wątek ... o się porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 24.02.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Znam taką szczęśliwą parę: ona po przejściach, on od lat samotny i nagle łups, trafiło ich na amen i to po bardzo grubo po pięćdziesiątce. Pobrali się i są szczęśliwi, aż miło patrzeć, jak idąc, trzymają się za rece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 24.02.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Magdzia - mam takie same odczucia,ale dla mnie to chyba dobrze...mniej tutaj bedę pisać,bo mi się już po prostu nie chce odpowiadać na tematy,które mogą być durną zabawą.A do tego donosicielstwo - jak w przypadku tych,którzy naskarżyli na Agnieszkę i Jareko - brr Gościu - trafi Cię w końcu,daj sobie szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts